*Nettavisen* Sport.

Nekter å forlenge med RBK

Foto: Alley, Ned (Scanpix)

Trio frykter at en ny kontrakt vil ødelegge proffsjansene.

26.01.11 08:52

Trioen Per Ciljan Skjelbred, Anthony Annan og Mikael Lustig ønsker ikke å skrive under på noen ny kontrakt med Rosenborg. Det melder VG onsdag.

De tre sentrale spillerne på trønderlaget frykter at en ny avtale med RBK vil forhindre dem i reise til utlandet.

Trioen har alle kontrakt ut 2011 med den norske seriemesteren. Trønderne ønsker å forlenge med spillerne, men verken Skjelbred, Annan eller Lustig skal være spesielt lystne på dette.

- Jeg ønsker meg ut, en ny utfordring. Og det er klart det er lettere å få til det hvis du har kort tid igjen av en kontrakt, sier Lustig til VGs papirutgave.

Skjelbred har heller ikke planer om å skrive under ny kontrakt, mens Anthony Annan fortsatt er aktuell for spanske Sevilla, og partene er ifølge VG igjen i dialog om ghaneseren.

- Det vil være dårlig rådgivning av meg å si til Anthony Annan at det er tid for å skrive ny kontrakt med RBK akkurat nå, sier agent Lars Petter Fosdahl.

RBKs sportssjef Erik Hoftun innrømmer også at det har blitt vanskeligere å få spillere til å forlenge med klubben.

- Det sitter lenger inne, ja. Ingen tvil om det. Men vi gir ikke opp. Spesielt Skjelbred kommer vi til å gå på nå om han ikke forsvinner før 1. februar. Vår jobb er å overbevise spilleren om at det gir en stor trygghet med en lengre kontrakt med Rosenborg, sier han til VG.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag