*Nettavisen* Sport.

Nekter å gi opp

Foto: (foto: scanpix)

Crystal Palace kjempet seg til ett poeng, men falt under nedrykksstreken igjen. Likevel nekter manager Iain Dowie å gi opp.

30.04.05 20:02

NEWCASTLE - CRYSTAL PALACE 0-0: - Når du ser hvordan vi kjemper som løver, både mot Liverpool sist (1-0-seier) og i dag, så skjønner du at vi har tro på at vi kan klare det, sa Dowie til Sky Sports etter kampen.

Ettersom Southampton slo Norwich er Palace under streken igjen, på svakere målforskjell enn The Saints. Men neste lørdag møtes nettopp Crystal Palace og Southampton, på Selhurst Park.

- Har talentene

- Vi har Charlton i siste runde og Southampton hjemme neste gang, så det er opp til oss selv. Vi har slått et lag som er i semifinalen i Champions League, så vi har bevist at vi har talentene til å klare dette, sa Dowie.

Palace var en stund i trøbbel mot et aggressivt Newcastle, som styrte hele showet i 1. omgang. Både Laurent Robert, Alan Shearer og Patrik Kluivert hadde sine målsjanser, uten å få ballen over streken. I 2. omgang dabbet tempoet noe av og Palace red av stormen greit.

Fansen pep

Newcastles kravstore hjemmepublikum er lei av å bli servert nedtur på nedtur og pep nærmest konstant gjennom hele 2. omgang. Manager Graeme Souness var også så skuffet etter kampen at han overlot uttalelsene til sin assistent.

- Jeg kan sympatisere med fansen. Vi kunne trengt litt mer flaks. Og vi kunne trengt noen som var bedre til å komme seg bak deres forsvarsledd, sa Newcastles assistanttrener Alan Murray til Sky Sports.

Newcastle ligger på en skuffende 14. plass på tabellen.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.