*Nettavisen* Sport.

Nekter å leie ut Carroll

Foto: Getty Images

Men Brendan Rodgers utelukker ikke et salg.

20.07.12 17:08

Liverpool (NTB-AFP): Brendan Rodgers sier at et utlån av Andy Carroll er uaktuelt. Samtidig vil ikke Liverpool-manageren utelukke at han selger den storvokste spissen.

Ryktene sier at Rodgers avslo en låneforespørsel fra Newcastle tidligere i måneden. Carrolls tidligere klubb ville hente ham tilbake for hele neste sesong. Samtidig sier Rodgers at han vil lytte til tilbud fra klubber som vil kjøpe angriperen.

- Det er snakk om at han skal gå på lån, men det er absolutt ikke aktuelt at jeg låner ut en spiller som ham - særlig etter investeringen klubben betalte, sier den tidligere Swansea-manageren.

Carroll kostet Liverpool 335 millioner kroner (35 mill. pund) da han kom til klubben i januar i fjor. Han har bare scoret 11 mål på 56 kamper, men er populær hos fansen.

- Tilfellet er det samme for ham som for alle andre spillere. Om det kommer et bud, vil vi enten se på det eller forkaste det, legger Rodgers til.

Trolig passer høyreiste Carroll dårlig inn i Rodgers balltrillende fotballfilosofi. Samtidig har manageren lovet spissen en sjanse dersom han blir på Anfield. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.