RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nekter å selge Hangeland til RBK

Sist oppdatert:
Rosenborg skal ha Vikings midtstopper Brede Paulsen Hangeland på ønskelisten før kommende sesong. - Et salg til Rosenborg er uaktuelt, slår Viking-direktør Bjarne Berntsen bestemt fast.

Brede Paulsen Hangelands agent Jim Solbakken røpet til TV 2 Nettavisen i går at den solide stopperen er en attraktiv mann blant utenlandske proffklubber. Både klubber i England og nedover i Europa skal ha meldt sin interesse for Hangeland.

- Dette er bare agentsnakk. Vi har ikke hørt noe konkret om dette i Viking. Men vi er jo selvfølgelig klar over at Brede Hangeland følges av utenlandske klubber, både når han spiller for Viking her på La Manga og når han er i aksjon for det norske A-landslaget, sier Vikings direktør Bjarne Berntsen til TV 2 Nettavisen.

Avviser Rosenborg

Hjemme i Norge er det først og fremst Rosenborg som har signalisert sin interesse for Brede Paulsen Hangeland. Og til TV2 Sporten i går kveld sa Hangeland at han vil vurdere ethvert tilbud som måtte komme.

Men Vikings direktør Bjarne Berntsen sier Brede Hangeland bare kan glemme en overgang til Rosenborg.

- Vi ønsker overhodet ikke å selge Brede Hangeland til en annen norsk klubb. Det er ikke aktuelt, slår Bjarne Berntsen fast.

Ikke fastsatt pris

- Selv om Rosenborg skulle legge flere millioner på bordet?

- Ja, å selge Brede til Rosenborg er totalt uaktelt, svarer Berntsen, som heller ikke vil spekulere i en prislapp på Hangeland.

- Vi har ikke satt en bestemt pris på ham, nei, sier Viking-direktøren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere