RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nekter Armstrong 60 millioner

Sist oppdatert:
Lance Armstrong skulle fått 60 bonus-millioner etter sin sjette Tour de France-seier. Dopingpåstander gjør at pengene holdes tilbake.

Forsikringsselskapet SCA Promotions ga Armstrong totalt 54 millioner kroner i bonuser for de første fem Tour de France-seierne.

Etter sommerens sjette strake Tour-triumf, skulle Armstrong få ytterligere 60 millioner kroner. Men pengene holdes nå tilbake.

Etter at Armstrong er blitt koblet til doping i boka LA Confidential, kreves forsikringsselskapet nå innsyn i Armstrongs medisinske journaler før de betaler ut ett eneste øre.

SCA hevder at selskapet bare må betale Armstrong pengene hvis han har vunnet Touren uten bruk av doping. Armstrongs representanter hevder at avtalen er klar, og at pengene skal betales umiddelbart, og at det ikke kan sette spørsmålstegn om at Armstrong virkelig har vunnet Touren seks ganger.

SCA er ikke like sikre.

- Etter å ha lest boken LA Confidential, har vi flere spørsmål som vi trenger å få besvart, sier SCA ifølge the Guardian.

Lance Armstrong har alltid hevdet at boken er oppspinn fra ende til annen, og har saksøkt forfatterne og forlaget som ga ut boka. Og til tross for mange anklager, har Armstrong aldri testet positivt.

Tror du Lance Armstrong er ren? Diskuter saken her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere