RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nekter Bayern-spillerne øl

(AFP/Scanpix)
Sist oppdatert:
Nå må de trene i stedet.

Det er rett og slett vanvittig.

Bayern München - Serievinnere, cupvinnere og Mesterliga-finalister forrige sesong - ligger helt nede på 12. plass i Bundesliga etter sju serierunder. Søndag ble det 0-2-tap borte mot Borussia Dortmund, og dermed tangerte Bayern tidenes dårligste sesongstart etter sju kamper. Bare én gang tidligere har Bayern startet like dårlig, og Ifølge Infostrada skjedde det i 1974/75-sesongen.

Nå får det også konsekvenser.

Mandag var det meningen at Bayern-laget skulle delta på den tradisjonelle ølfestivalen, den kjente oktoberfestivalen, men det blir det nå ikke noe av.

- Bayern-styret har avlyst trenerens og spillernes lunsjmøte under Oktoberfestivalen. På grunn av den sportslige situasjonen blir det heller en vanlig treningsøkt, heter det i en uttalelse fra klubben.

Bayern ligger hele 13 poeng bak serieleder Mainz så langt, og har foruten helgas tap mot Dortmund også tapt for Kaiserslautern og nettopp Mainz denne sesongen.

Etter landslagspausen venter det så en hjemmekamp mot Mohammed Moa Abdellaoues Hannover.

Det er heller ingen trøst å hente fra den tidligere nevnte 1974/75-sesongen. Den gangen endte Bayern nemlig helt nede på 10. plass.

Men så dårlig kan det vel ikke gå i år.

Eller?

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere