RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nekter for RBK-kontakt

Foto: Ned Alley/Scanpix
- Bare rykter og spekulasjoner, sier suksesstrenerens arbeidsgiver.

Erik Hamrén er ansatt som RBK-trener fram til sommeren, men trønderklubben håper likevel å få en erstatter på plass så fort som mulig.

Ifølge Svenska Dagbladet skal RBK være lei av svenskes splittede fokus, og avisen hevder å vite at Hamrén kan komme til å forlate Lerkendal allerede rett etter vi går inn i 2010.

En av de heteste kandidatene til å overta den ledige jobben skal viss nok være Silkeborgs Troels Bech.

- Rykter og spekulasjoner
Dansken har hatt stor suksess den siste tiden, men enn så lenge har ikke Silkeborg fått noen henvendelse fra Trondheim. Klubbens direktør, Kent Madsen, er imidlertid ikke overrasket over koblingen med RBK.

- Vi har ikke fått noen henvendelse fra Rosenborg. Det er vel slik når man har hatt suksess, som vi har hatt den siste tiden, at det kommer en del rykter og spekulasjoner rundt spillere og treneren. Denne gangen gjelder det altså Bech, sier han til bold.dk.

- Dette tar vi imidlertid med knusende ro. Vi har ikke fått noen henvendelser overhodet. Jeg er ikke overrasket over at ryktet har oppstått, for di jeg leste en norsk avis den siste uken der Troels var avbildet sammen med en rekke andre kandidater, sier Madsen.

Bundet ut 2010
Troels Bech har en lang trenerkarriere bak seg og startet som assistent i Viborg tilbake i 1994. Etter det har han vært innom Hjortsøg-Egå (1997), AC Horsens (1998-1999), Ikast (1999-2000), OB (2000-2002 og 2004-2005), FC Midtjylland (2002-2003), Esbjerg (2006-2008, og nå sist Silkeborg, som han ledet til opprykk til Superligaen.

Bech er bundet til Silkeborg ut 2010, og har ingen avtale som gjør at han kan gå tidligere. Han må dermed frigis om han skal forlate Silkeborg før 31.12. 2010.

- Jeg kan ikke kommentere om jeg har vært i kontakt med RBK. Det er et prinsipp jeg har, sier Beck til Adresseavisen.

En annen som også har blitt linket med Rosenborg-jobben er Nils Arne Eggen. Den tidligere RBK-sjefen ønsker imidlertid ikke å svare på spørsmål angående comeback.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere