Gå til sidens hovedinnhold

Nekter TV 2 å vise mål

TV 2 får ikke lov til å vise et eneste mål fra Premier League denne sesongen. Men det får NRK.

Canal+ nekter tv-kanalen å vise scoringer fra Premier League. TV 2 får heller ikke lov til å vise et eneste sekund fra den populære fotball-ligaen.

- Dette er et eksempel på at det tøffer seg til, sier en skuffet TV 2-sportssjef Bjørn Taalesen til VG. Det er ikke mer enn noen måneder siden TV 2 stakk av med rettighetene til norsk eliteserie, og Taalesen opplever Premier League-nekten som en direkte konsekvens av utfallet av budrunden ved forrige korsvei.

Mandag satt han i forhandlinger med Canal+, uten at det ble snakket penger overhodet. Canal+ sa nei. Kort og godt. Men NRK har forhandlet seg fram til en avtale.

- Det er et sårt tap for totalinnholdet i våre nyhetssendinger. Premier League-høydepunkter var en godbit for oss, sier Taalesen videre.

Han aksepterer imidlertid avgjørelsen fullt ut.

I og med at du ikke kan se scoringene på TV 2, kan du likevel gjøre det på TV 2s mobil-TV. Her kan du se alle scoringene - mens kampene pågår. Du kan laste ned videoklipp av målene og se dem så ofte du vil. Prisen for et abonnement er 29 kroner i uken, eller du kan laste ned enkle klipp for 9 kroner.

Videoklippene kan sees på alle mobiler med videospiller. Lurer du på om det virker på din telefon? Sjekk det her.

Send PL til 1984 for bokmerke til det beste som har truffet mobilen din.

Reklame

Husker du disse to idiotene?

Kommentarer til denne saken