RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nektes å bli West Ham-manager

Sist oppdatert:
Reading går rettens vei for å hindre at deres tidligere manager Alan Pardew overtar West Ham. - Aldri i verden om jeg lar ham gå til en av våre verste konkurrenter, raser Reading-formann John Madejski.

Pardew sa opp jobben sin i Reading sist uke etter at klubben nektet ham å snakke med West Ham om managerjobben på Upton Park.

- Ikke godtatt

Men Madejski og Reading godtok ikke oppsigelsen, og permitterte den (inntil nå) populære treneren mens fremtiden hans blir avgjort. Madejski aktet ikke å sitte stille og se på at Pardew bare sa opp kontrakten og forsvant fra klubben.

- Aldri i verden om jeg lar ham gå til en av våre verste konkurrenter. Det er noe jeg ikke kan gå med på. Aldri! sier en krystallklar Madejski.

Nå har klubbens advokater gått rettens vei for å hindre Pardew i å bli manager for West Ham. Om dommeren mener at saken må opp i sin fulle bredde på en høring, vil det minst gå to uker før en beslutning er tatt. Dette vil komme meget ubeleilig for West Ham, som håpet å ha Pardew på plass allerede til lørdagens kamp mot Gillingham.

42 år gamle Pardew har tatt Reading fra midten av 2. divisjon og til toppen av første. I fjor tapte laget opprykksfinalen til Premier League mot Wolverhampton. Han er en av de mest lovende, unge engelske managerne for tiden.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere