*Nettavisen* Sport.

Nelson moden for å bli plukket

Thomas Hansvoll er ikke i tvil: – Johnny Nelson er en gammel mann (37 år), og jeg mener han er moden for å plukkes nå.

03.02.04 16:50

"The Entertainer" fra Sheffield i England har gått 57 kamper i karrieren til nå. Det er blitt 43 seirer (28 KO), men også 12 nederlag. Han har forsvart VM-tittelen sin i cruiservekt 11 ganger etter at han ble mester i denne klassen i WBO med seier på teknisk knockout over Peter Oboh 18. juli 1998.

– Jeg har sett Nelson bokse, og mener han er en kar jeg bør ha gode sjanser mot. Riktignok er han vanskelig og har en særegen stil, men han har også sine svakheter.

– Målet mitt kommer til å bli å ta ham før full tid, akkurat som jeg prøvde mot Bruno Girard, men det kommer til å bli en helt annen kamp nå, sier Thomas Hansvoll til NTB.

Han har holdt grunntreningen ved like siden sin forrige kamp i fjor høst. Den siste tiden har han slitt litt med en slitasjeskade i ryggen, men behandling har gjort at han nå er blitt mye bedre, og motivasjonen er det ingenting i veien med etter at han fikk nyheten om den kommende VM-kampen fra NTB tirsdag.

– Nå er det bare å gå på med krum nakke. Dette var kjempenyheter, og jeg kan i alle fall fortelle deg at det ikke er noen i veien med motivasjonen min etter dette, sa Thomas Hansvoll til NTB tirsdag ettermiddag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag