Neppe alvorlig for Carew

John Carew måtte forlate banen med skade 49 minutter ut i gårsdagens storkamp mot Galatasaray, etter en lårskade han fikk i kampens første minutt.

20.09.04 15:40

- Jeg har ikke fått helt endelig svar ennå. Vi har vært en runde hos lege og fysioterapeut, og vært på sykehus og tatt noen MR-bilder. Men det er en muskulær skade, og det er bare et spørsmål om han skal stå over neste kamp eller ikke. Det er ikke noe langvarig, sier Carews agent Per A. Flod til TV 2 Nettavisen.

Flod er på plass i Istanbul, hvor han i går så landslagsspissen i aksjon for sitt nye lag Besiktas mot erkerivalene Galatasaray. Allerede ett minutt ut i kampen pådro nordmannen seg en lårskade. Han ble bandasjert og fortsatte kampen, men like etter sidebytte måtte han gi seg.

- Han fikk en stempling i låret. Rigobert Song satte knottene i låret hans i den aller første hodeduellen - de hadde ikke spilt et minutt en gang. Knottene traff ham ganske hardt, og det blåste seg opp som en stor hevelse i går, men det er mye mindre i dag, forteller Flod.

- Han har vondt, men Carew sier selv at det ikke er så farlig, sier Flod.

Byderbyet endte for øvrig 0-0.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.