RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nervik anmeldt etter grisetaklingen

Sist oppdatert:
Norges Ishockeyforbund har anmeldt Vålerenga-spilleren Aleksander Nervik i forbindelse med taklingen på Michael Tjälldén.

Forbundsstyret i Norges Ishockeyforbund (NIHF) anmeldte fredag Vålerengas Aleksander Nervik til domsutvalget for taklingen på Storhamars Michael Tjälldén, som førte til at sistnevnte pådro seg kraniebrudd.

Tjälldén mistet hjelmen idet taklingen traff, og slo hodet i isen da han falt. 30-åringen ble umiddelbart fraktet til Ullevål Universitetssykehus, og det er tvilsomt om han kan spille ishockey igjen denne sesongen.

Nervik fikk matchstraff for taklingen, og er dermed automatisk suspendert i én kamp.

Domsutvalget skal diskutere saken i løpet av neste uke. Forbundsstyret opplyser i en pressemelding at de ønsker "en retningsgivende veiledning for bedømmelse av eventuelle fremtidige parallelle saker, siden det i liten grad finnes tidligere presedens". Forbundsstyret ønsker også at domsutvalget skal vurdere hvorvidt konsekvensene av en takling skal ha betydning for straffeutmålingen.

Vålerengas neste kamp spilles først søndag 8. januar.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere