Gå til sidens hovedinnhold

Nervøse Stabæk

Daniel Nannskog mener Stabæk var nervøse før premieren, og er lettet over at de første 90 minuttene i Tippeligaen er over.

NADDERUD (TV 2 Nettavisen) STABÆK - SANDEFJORD 0-0: Flere eksperter venter mye av Stabæks Daniel Nannskog i årets Tippeliga-sesong. I søndagens seriepremiere mot Sandefjord var den tidligere Kina-proffen nær scoring, men ballen ville ikke inn.

Svensken var både skuffet og lettet etter kampen.

- Jeg er skuffet over meg selv fordi jeg ikke setter de to store sjansene jeg har. Samtidig er jeg lettet over at premieren er over, vi var nervøse før matchen. Kanskje vi trengte disse 90 minuttene for å virkelig komme i gang, sier Nannskog til TV 2 Nettavisen.

Positiv

Er du skuffet over at dere ikke slo nettopp Sandefjord?

- Nei, Sandefjord er et lag som alle andre. Det er på ingen måte avgjørende at vi ikke vant her. Nå som premieren er over ser vi positivt på fremtiden, forsikrer Nannskog.

Lagkamerat Inge Andrè Olsen var også oppgitt av sjansene som ikke gikk i mål:

- Når vi ikke klarer å få ballen inn, så fortjener vi ikke tre poeng. Jeg er skikkelig skuffa over at vi ikke avgjør kampen.

Stabæk-trener Jan Jönsson var nesten fornøyd med seriepremieren.

- Ett mål til oss så hadde alle vært fornøyde, men det er tilfeldigheter som gjør at vi ikke scorer. Bakover er vi solide, og vi skaper flere klare målsjanser, sier Jönsson.

Vanskelige Sandefjord

Treneren mener Sandefjord ikke var en ideell motstander i første kamp.

- Sandefjord var vel ingen ønskemotstander i premieren, det kunne for eksempel vært lettere å møtt et annet lag på bortebane, sier han.

Jönsson savner Henning Hauger og Jesper Jansson i Stabæk-laget. Begge er ute med skade:

- Vi håper å få tilbake Henning i mai. Mens Jesper betyr en god del for oss. Likevel viser dagens kamp at vi har gode erstattere for disse spillerne.

Stabæk spilte mange lange baller mot Sandefjord, noe som forundret et samlet pressekorps.

- Når man ser på størrelsen til Sandefjords midtstoppere, sier det seg selv at det ikke er klokt å spille langt mot dem. Det var nok en blanding av Sandefjords press på midtbanen og at det var premiere som gjorde at det ble mange høye baller, avslutter Jönsson.

HTML EMBED
Reklame

Kurs: Dette må du vite om bobler

Kommentarer til denne saken