RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nest raskest i Tippeligaen

I SIN BESTE FORM: Mathis Bolly har aldri vært bedre trent, og nå ser han frem til å vise seg frem for Tippeliga-publikummet.
I SIN BESTE FORM: Mathis Bolly har aldri vært bedre trent, og nå ser han frem til å vise seg frem for Tippeliga-publikummet. Foto: Kyrre Lien/SCANPIX
Sist oppdatert:
Og den raskeste nordmannen.

Lillestrøm gjennomførte onsdag flere fysiske tester på Toppidrettsenteret, og det var spesielt ett resultat som utmerket seg.

18 år gamle Mathis Bolly, som spilte ti seriekamper denne sesongen, løp 40 meter på 4,61 sekunder.

- Jeg visste at jeg kunne nå opp mot den tiden, og det er alltid morsomt å få bekreftelse på at jeg virkelig er så rask. Dette var utrolig kult, sier Mathis Bolly til lsk.no.

Dette er den nest raskeste tiden en tippeligaspiller har notert. Kun Vålerengas jamaicanske spiss Luton Shelton har løpt fortere. Han fullførte distansen på 4,47 sekunder tidligere i år.

Ifølge Aftenposten var Erling Knudtzon i Lyn den raskeste nordmannen i Tippeligaen før oslogutten Bolly slo ham. Knudtzons bestetid er 4,62 sekunder. En annen Lyn-spiller, Kim Holmen, har løpt på 4,63 sekunder.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere