Gå til sidens hovedinnhold

- Nesta kan komme tilbake

Tidligere Milan- og Napoli-forsvarer Steinar Nilsen tror Alessandro Nesta kan komme tilbake i italienernes tropp. - Han er så viktig at også Hareide bør være opptatt av det.

Midtstopperesset trakk seg fra troppen tidligere i uken av familiære årsaker, og det er ikke hentet inn noen erstatter. Nilsen tror Nesta kan melde seg på igjen.

- Jeg er av den oppfatning at Lippi venter på ham, for Nesta har en utrolig viktig posisjon i laget. Han har en enorm kapasitet og er en stor leder, sier Tromsøs assistenttrener til TV 2 Nettavisen.

- Også Åge Hareide bør følge med om Nesta kommer tilbake i troppen i løpet av dagen. Det er ingen tvil om at han er lagets viktigste spiller, selv om det ikke akkurat er en brakk stall de kommer med uten ham eller.

Steinar Nilsen trekker ellers frem Pirlo og Vieri som nøkkelmenn på Ullevaal-matta.

- Pirlo kan åpne et forsvar med en dragning og en pasning, mens Vieri trenger en målsjanse, er svært giftig på hodet og besitter en solid førsteberøring

Tromsø-treneren er ikke enig med Lars Tjærnås, som mener Italia stiller svært svekket.

- Dette er en annerledes tropp, men helt etter Marcello Lippis smak. Han utelater gjerne de store navnene og går for formspillerne. Lippi er en slu rev, men jeg tror Norge kommer til å skape målsjanser mot laget hans. Men er vi giftige nok?

Nilsen har som prinsipp å ikke tippe resultater, men har tro på norsk triumf.

- Hjertet er i rødt, hvitt og blått, og vi må være kloke og kyniske defensivt om vi skal ha sjansen til å slå dem. Norge må putte ballen på tribunen om vi presses for hardt - det kommer italienerne til å gjøre.

Reklame

Har vært utsolgt i 14 år: Nå er superutgaven her