RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Neste år, Martin, neste år

Foto: Kallestad, Gorm (Scanpix)
Sist oppdatert:
Rosenborg har sikret årets gull, men neste år er det Vålerenga sin tur tror ekspertene.

Vålerenga ville hatt en fair sjanse på seriegullet med seier på Lerkendal søndag, men det endte med 3-1-tap og åtte poeng opp til Rosenborg.

Men neste år er det Vålerengas tur. Det mener hvert fall oddssetterne i Unibet.

Godt og langsiktig
De har en foreløpig odds på Vålerenga som seriemester på 2,5 mens de gir 2,75 på RBK-gull.

- Vålerenga under Martin Andresen har jobbet godt og langsiktig, og minner mye om Vålerenga i 2004/05, Brann i 2006/2007 og Stabæk i 2007/2008. Vesentlige faktorer: En trener som har fått tid og tillit, nøkkelspillere som har blitt i klubben og dyrking av en klar spillestil, sier Mads Jørgensen, ansvarlig for PR og samfunnskontakt i Unibet.

Et annet viktig poeng er at Vålerenga har en mer solid økonomisk situasjon enn på lenge. Klubben driver med overskudd og kan med andre ord få beholde sine viktigste spillere og kanskje få på plass en eller to forsterkninger.

Spørsmålstegn i RBK
Samtidig ulmer det i Rosenborg. Det er slutt på tiden der man kan budsjettere med store underskudd.

- RBK ble svekket under sommerens overgangsvindu, og det knytter seg spørsmålstegn til viktige spillere som Iversen og Annan. De får også frem nye og lovende spillere, men vi er ikke sikre på at den knalltøffe økonomiske satsingen basert på at laget skal nå Champions League, kan videreføres. Det kan føre til et mer ujevnt prestasjonsnivå i 2011, og bidrar til at vi tipper at RBK må nøye seg med sølvet neste sesong, forteller Jørgensen.

Unibet mener det er Viking som er nærmest å utfordre de to topplagene, men et seriegull til Viking vil gi hele åtte ganger pengene.

Her er Unibets foreløpige odds for neste Tippeliga-sesong:Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere