Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nesten 15 000 kr innspilt på Axevalla

Foto: hesteguiden.com
Sist oppdatert:
Det ble seks rette og 23 femmere på våre V65-tips til Axevalla tirsdag kveld.

Det ble altså fullklaff for våre V65-tips tirsdag kveld. Det største V65-forslaget inneholdt en sekser og 23 femmere og 13 440 kroner. De som spilte det minste forslaget (innl.pris kr 180) fikk tre femmere og totalt 576 kroner tilbake, mens de som spilte det mellomste forslaget (innl.pris kr 500) fikk fire femmere og totalt 768 kroner tilbake.

Etter at lunsjtravene på Åby i Sverige og på Forus her hjemme er over denne tirsdagen, kan vi se frem i mot en dobbel V5-omgang fra Momarken og V65-spill til Axevalla på kvelden. På den andre siden av kjølen satser vi på to bankere i kveld, og først ute er 6 Democrat i V65-3.

Han kommer fra to tøffe V75 løp der han ble forstyrret til galopp i det siste, og han gikk da glipp av en 11-tid/1640m! Konkurrentene han møter i kveld er ikke akkurat noen som er på vei opp i klassene, og vi tror på seier denne gangen.

Pearsall Hanover–sønnen er meget kjapp fra start, og Bjørn Goop kjører til han er foran. Normalt skal hestene på innsiden være interessert i ryggen på storfavoritten, og vi tror han sprinter unna på lette føtter siste biten.

Innleveringsfrister Axevalla
V65 kl. 19.08
DD kl. 20.36

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Lar seg ikke fange?
3 Delphis Dream i V65-4 er en storvokst herremann (Lillebror til Delphis Jag som vi kjenner her hjemme) som debuterte for dyktige Stefan Persson i den siste starten etter 2 ½ mnd pause med en vanntett seier, og han så meget lekker ut Offshore Dream–sønnen ved den annledningen. Rapportene fra stallen var at de hadde ikke kjørt noe fortere enn 22.0 full vei i banejobb med hesten, og da skal han være mye forbedret til denne starten.

Er rask fra start så det er ikke utenkelig at Delphis Dream kan komme seg foran på et tidlig tidspunkt, og da skal han bli vond å fange til slutt. Møter bedre hester enn noen gang, men de verste konkurrentene står på 40 meter tillegg. Går vår andre banker for kvelden en lav 16-tid på 2640 meter så skal de jobbe med å ta han igjen, og Persson er optimist og vi likte det vi så første gangen ut etter pause.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Dagens outsider!
13 Roxa Sisu i V65-6 er fryktelig lite betrodd i kveld da hun kun er markert på 6% med 4% i innsats, og når velkjørende Stefan Søderkvist får sjansen bak Roxa Sisu skal hun ikke glemmes i kveld. Hun var ikke bra i den siste starten så formen er litt usikker, men vi skal huske på at denne 5-årige Kadabra–datteren har vært ute i knalltøffe selskap den siste tiden. Det er ikke hester som Dont Wear P.J.S., True Advantage, og Mathilde Trøjborg med i dette løpet... Står på tillegg, men er normalt sikret at hun får en fin rygg i tredjespor når hun står likt med hester som 12 Photo Princess og 14 Miss Shape.

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!