*Nettavisen* Sport.

Nesten enig med Lillestrøm

Bare detaljer gjenstår før André Bergdølmo og Lillestrøm er enige om en kontrakt. Men fortsatt er døra åpen for utenlandske klubber.

23.05.05 19:09

André Bergdølmo har vært fast inventar på det norske landslaget under Åge Hareides tid som landslagssjef, men har slitt med lite spilletid i Borussia Dortmund den siste tiden. Tirsdagens landskamp mot Costa Rica kommer derfor på et perfekt tidspunkt for 33-åringen. Den spilles 11 dager før årets viktigste kamp: Norge - Italia.

Disse to landskampene kan også være med på å bestemme den videre skjebnen til Bergdølmo og hans familie.

- Ifølge agenter så kommer det klubber for å se meg i disse kampene. Men jeg vet ikke hvor interesserte eller hvor interessante de er, sier André Bergdølmo til TV 2 Nettavisen.

Han har vært i samtaler med Lillestrøm i lang tid, og skal i nye samtaler førstkommende torsdag. Bare detaljer gjenstår før partene er enige, forteller backveteranen. Men noen underskrift får neppe romeriksklubben før Italia-kampen er spilt og eventuelle utenlandske interesser har meldt seg.

Uansett skal Bergdølmo trene med Lillestrøm torsdag og fredag. Det har praktiske forklaringer; Bergdølmo må holde kroppen i gang fram til lørdag 4. juni. Landslaget samles igjen tirsdag 30. april. Da starter oppladningen til Italia-kampen - årets viktigste landskamp. Men for Bergdølmo er tirsdagens kamp mot Costa Rica viktig nok.

- Er det slitsomt å være i denne situasjonen?

- Ja, egentlig. Nå har jeg et flyttelass som skal hjem til Norge i midten av juni. Men hvor vi skal bo, hvor Stian (sønnen, journ. anm.) skal gå på skole og slike ting vet vi jo ikke ennå. Men flyttelasset skal til Norge uansett, konstaterer Bergdølmo.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.