RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nesten fullkomment fra Gashi

Ardian Gashi kunne kronet hat-kampen med en scoring, men bommet.

(iBergen.no) I det 71 minutt gikk det et sus gjennom de drøyt 17.000 på tibunen. Fra 24 meter ladet Gashi skuddfoten og klemte til. Skuddet stryker vinkelen, men dessverre på utsiden - til Klanens store begeistring. De hadde fått nok med Sæternes` fire scoringer om det ikke skulle komme en fra den tidligere helten.

- Skuddet vil jeg ikke snakke om, det kommenterer jeg ikke, sier Gashi selv, men trekker på smilebåndet. For det var en spesiell kamp for midtbaneterrieren som inntil i fjor sommer var en elsket mann av VIF-fansen.

Fantastisk stemning
Men den tidvise pipingen fra sine gamle supportere tenkte han ikke så mye på og tonen mellom han selv og sine tidligere lagkamerater var god.

- Det er mine kamerater og vi hadde en god tone hele veien. Hørte ikke så mye piping fra Klanen, sier 25-åringen.

- Det var utrolig gøy å bli støttet av publikum her på Stadion. Det er litt spennende å komme i en ny klubb for å vise seg frem, men dette var kjempemessig, sier Gashi om stemningen som til tider var elektrisk.

- Dro du noen fordel av å kjenne dine motspillere så pass godt som du gjør?
- Tenkte ikke på det i kampen. Når fløyten går så tenker en bare på kampen, sier Gahsi som stortrives med sin vekslende posisjon på midtbanen.

- Det fungerer veldig bra når jeg og Martin (Andresen red.anm) veksler på å være offensiv og defensiv. Jeg foretrekker ingen av plassene fremfor den andre.

Tenker ikke bare serie
Bergen er i ferd med å ta et nytt gull etter tre serieomganger, men Gashi minner fansen på at det er et stykke vei å gå ennå.

- Det er ganske tidlig å si selv om vi har hatt en god start med tre seire på de tre første kampene. Men det er ikke bare serien vi skal gjøre det i. Vi skal i e-cup og cup også.

- Så det blir ingen reprise av at Brann blir slått ut av et lag av snekkere og rørleggere i år?
- Nei, det blir det ikke.

Les flere nyheter på iBergen.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere