RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nesten-sensasjon under prisutdeling

Foto: Mark Kolbe / Getty Images / All Over Press (2013 Getty Images)
Sist oppdatert:
Usain Bolt ble nesten vippet av tronen.

Da sprintkongen Usain Bolt ble kåret til årets mannlige friidrettsutøver av Det internasjonale friidrettsforbundet (IAAF), var det bare så vidt det holdt for jamaicaneren.

Verdens raskeste mann ble for en måned siden hyllet som friidrettsverdenens beste for fjerde gang. Aldri har han hatt tøffere kamp enn i år. Bare 28 stemmer skilte mellom Bolt og den britiske langdistansekongen Mo Farah, melder EME News.

Bolt fikk 736 stemmer, mens Farah stoppet på 708. Høydehopperen Bogdan Bondarenko på tredjeplass fikk 633 stemmer, så han var ikke langt bak de to løperne han heller.

Det var ikke fullt så jevnt på kvinnesiden, der den jamaicanske sprinteren Shelly-Ann Fraser-Pryce stakk av med tittelen. Hun hadde 682 stemmer, mens toeren på listen, den tsjekkiske hekkeløperen Zuzana Hejnova, fikk 619 stemmer. Men det var altså ingen overlegen seier Fraser-Pryce sikret seg. (©NTB)

Mer fra Nettavisen:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere