Amedia har sikret seg rettighetene til å vise alle kamper i førstedivisjon, i tillegg til utvalgte kamper i Eliteserien. Før sesongstart har Nettavisen derfor valgt å gå inn på sponsorsiden i Grimstad-klubben Jerv.

Det gleder ansvarlig redaktør i Nettavisen, Gunnar Stavrum:

– Jerv klarte på imponerende vis å ta seg opp i Eliteserien, og har nå ambisjoner om å klatre opp igjen og dermed forbli Sørlandets beste lag.

Les også: Nettavisen blir sponsor for Skeid

– Vil speile hele landet

Kommende sesong har Nettavisen rettighetene til å vise samtlige kamper i Obos-ligaen, og da naturligvis også Jerv.

– Nettavisen har et ønske om å speile hele landet, og da er det nærliggende å knytte bånd til sterke klubber utenfor Oslo. Jerv bygger på jordnære verdier og har klart å skape noe stort. Vi gleder oss til å samarbeide med klubben de neste årene.

Les også: VIF-Jonsson om prislappen på Molde-aktuelle Berisha: – Absurd

Det endte med nedrykk for gjengen fra Grimstad i deres første sesong i Eliteserien. Nå er de derimot en av opprykksfavorittene inn mot en ny sesong.

Nettavisen kommer til å dekke årets Obos-liga tett, og vil følge det som skjer rundt omkring i klubbene med argusøyne.

Vil opp igjen

Markedsansvarlig i Jerv Kamilla Aabel forteller at klubben setter stor pris på deres nye samarbeid.

– For oss betyr det veldig mye å ikke bare ha lokale partnere, men også samarbeidspartnere som går nasjonalt. Slik at vi kan nå lenger ut. Vi tror dette kan skape en blest rundt klubben vår, så det er vi glad for.

– Har dere ambisjoner om å ta dere rett opp igjen?

– Vi skal rett opp i toppen og kjempe om opprykk på ny. Det har vært noen utskiftninger, men har fortsatt en konkurransedyktig tropp som skal være med. Det gleder vi oss veldig til.

Les også: Klar for Brann: – Trigger meg

Obos-ligaen sparkes i gang 10. april, og Jerv serieåpner mot Ranheim hjemme på Levermyr. Samtlige kamper i Obos-ligaen kan du også se hos Nettavisen og Direktesport.