Amedia har sikret seg rettighetene til å vise alle kamper i førstedivisjon, i tillegg til utvalgte kamper i Eliteserien. Før sesongstart har Nettavisen derfor valgt å gå inn på sponsorsiden i Oslo-klubben KFUM Oslo.

– KFUM er en talentfabrikk som produserer eliteseriespillere på løpende bånd ved å finne lokale talenter og gi dem utfordringer. Samtidig har KFUM etablert seg som hovedstadens nest beste lag og en utfordrer i toppen.

Dette forteller ansvarlig redaktør Gunnar Stavrum om det nye samarbeidet med gjengen på Ekeberg.

Les også: Nettavisen blir sponsor for Skeid

– Nettopp denne utfordrerrollen basert på egne verdier er noe Nettavisen kjenner oss igjen i, og derfor er det en stor glede å knytte nærmere bånd til KFUM og bidra til klubbens utvikling. Sammen med Amedia har Nettavisen rettighetene til å vise alle KFUM-kampene live, så vi håper på mange fine opplevelser i de neste sesongene som KFUM-partner, fortsetter han.

Stavrum legger ikke skjul på at han følger KFUM spesielt godt, siden sønnen Håkon Kristian Stavrum spiller på laget. Men det hindrer ikke Nettavisen-sjefen fra å sponse to av konkurrentene, nemlig Skeid og Jerv.

– Veldig stas

KFUM leverte en strålende forrige sesong, og kjempet om opprykk til Eliteserien. Nå skal de gå løs på en ny sesong med blant annet Nettavisen i ryggen.

– Det er veldig stas. En ny god samarbeidspartner, der vi kan få gjensidig nytte av hverandre på flere måter. Det er bra å kunne samarbeide tett, spesielt med tanke på at Nettavisen vil være en sentral del i streaming av våre kamper, forteller daglig leder i KFUM Thor-Erik Stenberg.

Les også: Haaland avslører Solskjærs brutale dom

Ny trener

Nytt for året er også hovedtrener i klubben, etter at Jørgen Isnes tok hatten og dro til Strømsgodset etter forrige sesong. Nå er det Johannes Moesgaard som styrer skuta:

– Det er en del av et langsiktig prosjekt i klubben, hvor trenere og spillere skal utvikle seg og ta steget videre. Det at Jørgen går til Eliteserien er en fjær i hatten for oss, så dette var en god prosess fra vår side. Nå skal vi gjenskape suksess med Johannes og teamet.

Les også: Dansk stortalent har signert for Glimt

Obos-ligaen sparkes i gang 10. april, og KFUM serieåpner mot Sogndal hjemme på KFUM-Arena. Samtlige kamper i OBOS-ligaen kan du også se hos Nettavisen og Direktesport.