Gå til sidens hovedinnhold

Nettavisen byr på Thea

Visby byr på V4 fredag og vi har pratet med Henrik Hoffmann som har hele 18 stallhester til start på Visby fredag

Ukene raser avgårde og vi er allerede på vei inn i en ny helg, der det blant annet venter en svært spennende V75 på Leangen der det formelig vrimler av interessante spilleobjekter. Lenge før den tid skal vi være med på mye travmoro. En av våre favorittbaner i Sverige innleder fredagen med både V4 og V5. Til kvelden overtar Biri med en svært spennende V65-omgang, og også denne fredagen er det jackpotomgang i V64-spillet fra Sverige. I kampen om de jackpotkronene skal vi få hjelp av Jomar Blekkan.

Innleveringsfrister Visby
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Nettavisen setter sin ære i å ha oppdaterte tips til stort sett det som er av trav og galloppløp i Norden. Undertegnede bruker således telefonen flittig også til Sverige. Uansett hvor mye tid vi bruker både i løpsarkiv og på repriser, er det alltid interessant å høre fra dem som trener hestene til daglig. Visby-travets ledende travtrener heter Henrik Hoffmann og den godeste Henrik har vært en solid støttespiller for Nettavisen de siste månedene.

Foran løpene på Visby mandag 9. september ga Henrik svært nyttig info på stallhesten Streetdance Girl som skrellvant til 17 ganger pengene og som et sjettevalg i V4-spillet. Torsdag kveld hadde undertegnede en svært hyggelig prat med Henrik som fortsatt gleder seg stort over stallens stjerne Final Oak som ble tredje i Kriteriet søndag og kunne inkassere 500 000 SEK.

Spets og slut?
Hoffmann er veldig nøktern i omtalen av sine stallhester, men vi må løpe til lukene allerede i V4-1 i dag. 1 Simb Thea ble fryktelig nærgående mot vår banker Helacs Fayo 9. september og spurtet strålende til andre den dagen. Sist ble omtrent alt feil underveis og Simb Thea kom aldri til sin rett. I dag er det spor en bak startbilen og sjekker vi "filen" på Simb Thea så har hun nesten aldri hatt spetsläge. Hoppa er nede som et åttendevalg i spillet (det er et svært åpent løp dette og jevnt på markeringene). Men herr Hoffmann var helt klar på at dette var stallens beste vinnersjanse fredag og han har altså 18 hester til start. Hoppa ga et solid inntrykk nest sist og teten er som kjent gull verd på Visby. Lederryggen er heller ikke å forakte og fra spor en blir det uansett et fint løp. Vi kan ikke dy seg og klemmer til med underspilte 1 Simb Thea som vår V4-banker på Visby fredag.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken