Bodø/Glimt har lagt inn bud på Nino Zugelj i Maribor og fått dette akseptert. Det får Nettavisen opplyst fredag.

Etter det Nettavisen får opplyst fra kilder tett på Bodø/Glimt har de fulgt 22-åringen over en lengre periode. De skal nylig ha blitt enig med den slovenske mesteren Maribor om en overgangssum for Zugelj.

Nettavisen har ikke fått bekreftet om Glimt er enig med spilleren om de personlige betingelsene enda. Det skal dermed fremdeles gjenstå noen detaljer som må løses før en overgang kan bli en realitet.

Klubbene skal uansett være enige om en overgangssum på rundt 10 millioner kroner, får Nettavisen opplyst.

Sport manager i Bodø/Glimt Håvard Sakariassen og daglig leder Frode Thomassen ikke har besvart våre henvendelser.

Zugelj har foreløpig kun spilt i slovensk fotball og har flere kamper for landets U21-landslag. Nå kan det altså virke som om 22-åringen nærmer seg en overgang til norsk eliteserie.

Vingen kan fort bli å regne som en erstatter for Ola Solbakken, som snart er ferdig i klubben. Nettavisen meldte tidligere denne uken at Solbakken var på et nytt Italia-besøk. Denne gangen skal det ha vært for å gjennomføre medisinske undersøkelser i regi av Napoli.

Han har vært Maribor-spiller siden 2019, men har ved to tilfeller blitt lånt ut til to mindre slovenske klubber. På 40 kamper for Maribor har 22-åringen scoret seks mål.

Fredag ble også Glimt enig med Strømsgodset om en overgang for Lars Jørgen Salvesen, noe VG var først ut med å rapportere. Kilder bekrefter også til Nettavisen at Salvesen nå kun er detaljer unna en overgang til den regjerende seriemesteren.