Etter det Nettavisen erfarer har Rotterdam-klubben Feyenoord lagt inn et bud på i overkant av en million euro på Moldes forsvarsspiller. Ifølge opplysningene ligger totalrammen for avtalen på Holmgren Pedersen på opp mot 15 millioner norske kroner, der ulike bonuser er inkludert i avtalen.

20-åringen ble hentet fra Tromsø før 2020-sesongen og kan nå være på vei til Nederland kun ett og et halvt år senere. Alfheim-klubben har også rett på en prosentandel av et videresalg.

Nettavisen har forsøkt å få en kommentar fra Molde-direktør Ole Erik Stavrum. Han har ikke besvart henvendelsene.

Høyrebacken har vært på banen i fire av syv kamper for Molde i Eliteserien denne sesongen. Han imponerte flere europeiske klubber under Moldes Europa League-sluttspill tidligere i vår.

Holmgren Pedersen spilte samtlige 90 minutter i de fire kampene i sluttspillet før Molde ble slått ut over to kamper mot Granada.

Ifølge opplysningene Nettavisen sitter på skal Eredivisie-klubben ønske å sikre seg nordmannen i sommervinduet og har nå gått til steget med å legge inn et konkret bud. Forhandlingene skal etter det Nettavisen forstår nå være i en sluttfase.

Feyenoord endte på 5. plass i serien i Nederland forrige sesong, men kvalifiserte seg for europeisk spill gjennom å vinne play-off-finalen mot Utrecht.

Feyenoord regnes som en av de «tre store» i Nederland. Klubben har vunnet serien totalt 15 ganger og står også med én europacup-tittel. Tidligere i uken signerte tidligere Rosenborg-talent Sondre Skogen en ny kontrakt med Rotterdam-klubben etter å ha vært en del av klubbens U21-lag siden 2020.

Molde har flere spilleres om kan forsvinne fra klubben i løpet av 2021. Keeper Andreas Linde, samt landslagsspillerne Fredrik Aursnes og Stian Gregersen skal alle være ønsket av europeiske klubber. De to førstnevnte er også på utgående kontrakt i Romsdals-klubben.

Ifølge tyske Sky Sports skal 2. Bundesliga-klubben Werder Bremen være interessert i å sikre seg Aursnes.