Haugesund forhandler med den belgiske klubben Zulte Waregem om en overgang for Alioune «Badou» Ndour, får Nettavisen opplyst. Haugesunds Avis melder det samme tirsdag formiddag.

24-åringen er blitt observert på et fly fra Haugesund til Oslo tirsdag, for å være klar til å reise til Belgia hvis klubbene kommer til enighet.

Nettavisen har vært i kontakt med sportslig leder Eirik Opedal. Han ønsker ikke å kommentere opplysningene. Verken Badou eller hans agent Djily Dieng har besvart Nettavisens henvendelser.

Må skje i dag

Tirsdag er siste dag det belgiske overgangsvinduet er åpent. Derfor må partene komme til enighet i dag om en overgang skal la seg gjennomføre.

Badou har vært sterkt ønsket av Zulte Waregem den siste tiden, som har fått to bud avvist. Den belgiske klubben skal tidligere ha ønsket å gi 7,3 millioner kroner for angrepsspilleren.

Nettavisen er ikke kjent med om andre klubber har kastet seg inn i kampen om «Badou». Vinduet er også åpent i enkelte andre land, blant andre Tyrkia.

Les også: Hareide tar over ny klubb

– Det er målet mitt

Etter storspill i Eliteserien denne sesongen, har Badou blitt koblet vekk fra Haugesund gjennom sommeren.

I slutten av august var han også helt åpen om at han hadde et ønske om å komme seg videre i karrieren.

– Det er målet mitt. Jeg er 24 år og har muligheter nå, sa han til Nettavisen.

Les også: Har tatt grep etter megasuksessen: – Smart

Han påpekte også at Haugesund over lengre tid har visst om hans ønske om forsøke seg i en større europeisk klubb, uten at han ville klandre klubben for ikke å ha godtatt et bud ennå.

– De har sine grunner. Jeg tror ikke jeg kan si så mye, men personlig må jeg tenke på mine mål og avgjørelser, sa han videre.

I de to siste kampene har Badou ikke vært på banen for Haugesund på grunn av en sykemelding. På til sammen 18 ligakamper i år har han notert seg for ni mål og seks målgivende pasninger.