Den danske midtstopperen står uten kontrakt etter at avtalen med Haugesund gikk ut ved nyttår. 27-åringen har siden det avventet situasjonen og ventet på at den riktige muligheten skulle by seg med tanke på ny klubb.

Nå nærmer Tiedemann Hansen seg en ny arbeidsgiver, får Nettavisen opplyst. Flere kilder opplyser at han har mottatt et konkret tilbud fra Molde og at klubb og spiller nå er i sluttforhandlinger om en avtale. Ifølge opplysningene skal det være kun små detaljer som gjenstår før partene kan si seg enige og Tiedemann Hansen kan kalle seg Molde-spiller.

Stopperen må naturlig nok også bestå den medisinske testen før en overgang kan realiseres. Han skal ha takket nei til flere andre tilbud fra klubber både i Skandinavia og lenger øst i Europa.

Tiedemann Hansen ønsker ikke å kommentere saken til Nettavisen torsdag.

Om alle detaljene faller på plass, og ikke noe uforutsett skjer de neste dagene, blir dansken dermed et etterlengtet midtstopperalternativ for Erling Moe og Molde. Klubben har vært tydelige på at de skal ha inn flere spillere og at nettopp den sentrale forsvarsposisjonen er et sted de ønsker forsterkninger.

Følg overgangsvinduet direkte hos Nettavisen her!

Nettavisen har forsøkt å få en kommentar fra Molde, men ingen i klubben har vært tilgjengelig.

Heller ikke Tiedemann Hansens agent Imad El Hammichi har besvart våre henvendelser.

Dansken har spilt 88 kamper i Eliteserien for Haugesund siden overgangen fra FC Nordsjælland.

Nettavisen har tidligere avslørt at Molde har fått et bud på gambiske James Gomez avslått av hans danske klubb Horsens.

Også i angrepet er Molde på jakt etter flere alternativer. Tirsdag kunne Nettavisen rapportere at klubben har vært i kontakt med svenske Alexander Jeremejeff som spiller i Häcken.