Gå til sidens hovedinnhold

Nettavisen erfarer: Molins nær avtale med Rosenborg - i forhandlinger om kontrakt

Den tidligere Sarpsborg 08-spilleren kan bli Åge Hareides nye spiss.

For rundt én ukes tid siden bekreftet Rosenborg-trener Åge Hareide til Adresseavisen at klubben vurderer å hente inn en ny spiss før sesongstart i Eliteserien.

- Ja, det er mulig vi trenger påfyll offensivt. Det handler litt om situasjonen til Ole Sæter, uttalte Hareide til lokalavisen.

Han bekreftet samtidig at de har konkrete navn i kikkerten - uten at han ønsket å avsløre hvem som står på listen.

Nå kan Nettavisen rapportere at trønderne håper å lande en avtale med svenske Guillermo Molins i løpet av kort tid. Ifølge opplysningene er 32-åringen i sluttforhandlinger med Rosenborg i disse dager og partene er positive til å komme til enighet om en kortidskontrakt i løpet av den nærmeste tiden.

Ifølge opplysningene skal det i utgangspunktet dreie seg om en avtale frem til sommeren.

Rosenborg har tilbudt Molins en kontrakt, men det gjenstår etter det Nettavisen forstår fremdeles noen detaljer før partene er enige.

Hareide uttalte for en uke siden at det var mest aktuelt å låne inn en ny spiss før seriestart. Den tidligere Sarpsborg 08-spilleren er uten kontrakt og kommer i så fall gratis til Trondheim om de siste detaljene faller på plass. En av grunnene til at RBK har fattet sterk interesse for Molins skal være at han allerede er registrert i Norge etter sitt opphold i Eliteserien i fjor høst.

Dermed kan mannen med seks landskamper for Sverige slippe inn i landet til tross for regler om stengte grenser for utenlandske borgere.

Klubber som Brann, Aalesund og Bodø/Glimt har alle sikret seg utenlandske forsterkninger den siste tiden som enda ikke får slippe inn i Norge.

Molins fikk fem kamper for Sarpsborg høsten 2020, men var ikke på banen de siste seks kampene på grunn av skadeproblemer. Nå skal han uansett være tilbake i full trening og på jakt etter en ny klubb hvor han kan fortsette karrieren. Sarpsborg har også hatt et ønske om å ha med Molins videre denne sesongen.

Rosenborg har per nå tre rene spisser i stallen Dino Islamovic, Rasmus Wiedesheim-Paul og Ole Sæter. Sistnevnte er som nevnt ute med skade i en lengre periode fremover.

Molins har tidligere spilt i klubber som Malmö FF, Panathinaikos, Beijing Chengfeng, Anderlecht og Real Betis.

Reklame

Nå er det superpriser på Pondus-album