Den tekniske midtbanespilleren fra Moss har spilt for Göteborg-klubben i overkant av et år, men eventyr skal nå være over.

Nettavisen erfarer at 23-åringen er så godt som klar for Sarpsborg 08, klubben han fikk sitt store gjennombrudd.

Etter Nettavisens opplysninger skal det være snakk om et lån, som kan gjøres permanent. Sarpsborg og Heintz skal ha vært enige om betingelsene i noen dager allerede, men Häcken skal ha vært lite lystne på å slippe midtbanespilleren.

Det skal derimot være i orden nå. Etter det Nettavisen kjenner til er Heintz ventet i Sarpsborg i løpet av torsdagen for å signere papirene som gjør han til 08-spiller.

Les også: Nettavisen erfarer: Bryne-toppscorer på vei til Haugesund

I 2019 ble Heintz hentet til tyrkisk fotball og Kasimpasa, etter å ha imponert under sarpingenes suksess i Europa League.

Tiden i Tyrkia ble derimot aldri noen stor opptur, som gjorde at Sarpsborg hentet han tilbake på lån i et halvt år fra september til desember 2020.

Kontrakten med Kasimpasa ble brutt etter tiden i Østfold, og veien gikk videre til Allsvenskan og Häcken.

Les også: Wichne terminerte kontrakten med Start - nå er han klar for Jerv

Der har Heintz glimtet til med sine tekniske ferdigheter, og var en viktig brikke fram til kneskaden som inntraff i fjor høst.

Nå er han derimot tilbake, og skal minimum spille den neste sesongen på norsk jord.

Heintz står med 33 målpoeng på 87 kamper for Sarpsborg 08, og noterte seg for ni målpoeng på 27 kamper under sin tid i svensk fotball. R