Som Nettavisen skrev tidligere denne måneden har Marseille vist interesse for den norske landslagsspilleren Alexander Sørloth.

Nå skal forhandlingene ha startet mellom klubbene, men det er fortsatt et stykke igjen til enighet.

Ifølge Nettavisens opplysninger skal det være snakk om et lån med obligasjon eller opsjon på kjøp.

Franske Foot Mercato melder også det samme onsdag.

Les også: Nettavisen erfarer: Marseille ønsker seg Alexander Sørloth

Har flere alternativer

Den franske toppklubben skal også ha én annen spiss i kikkerten som de jobber med å lande en avtale med, som et alternativ til Sørloth.

De må også kvitte seg med sin nåværende spiss Dario Benedetto, som er på vei til spansk fotball, før de kan hente inn noe nytt.

Klubbene fortsetter forhandlingene, frem mot vinduet som stenger 31. august.

Også flere andre klubber skal være interessert i å sikre seg Sørloth.

RB Leipzig bekrefter også på en pressekonferanse onsdag at Sørloth ikke kommer til å spille fredagens kamp mot Stuttgart.

Interessen fra Marseille kom etter at blant annet Bild meldte at Leipzig ser etter mulighetene for å kvitte seg med kraftspissen, etter en berg- og dalbane-sesong i klubben.

Les også: Storavis: Kane skal være frustrert over brutte løfter

Trønderen var ikke engang med i troppen til seriestarten mot Mainz, og måtte vike for det 18 år gamle talentet Hugo Novoa. Det hevdes at 25-åringen presses ut av klubben.

Kraftspissens navn har blitt nevnt i samme åndedrag som blant annet Southampton og José Mourinhos Roma den siste uken. I tillegg har han blitt koblet til sin tidligere klubb Trabzonspor og Fenerbahce i Tyrkia.

Sørloth ble hentet for store penger forrige sommer, og ble sett på som en prestisjesignering for tyskerne. Omkring 250 millioner kostet trønderen den gang, men det vites foreløpig ikke hva klubben krever for 25-åringen ved et eventuelt salg nå.