I tirsdagens episode av «Eliteserien: Silly Season» innrømmet VIF-sportssjef Joacim Jonsson at 21-åringen kan være tapt for klubben allerede i vinter, og ifølge Nettavisens opplysninger har de kongeblå nå mottatt et bud på kantspilleren.

Klubben som nå har gjort et konkret fremstøt er belgiske OH Leuven. Klubben ligger på 9. plass i den belgiske toppdivisjonen Jupiler League etter 21 spilte kamper.

Leuven eies av King Power International Group, et thailandsk selskap som også eier Premier League-klubben Leicester. Klubbens president og eier er Aiyawatt Srivaddhanaprabha, han har også samme rolle i Leicester.

Leuven ligger sentralt i Belgia rundt 25 kilometer fra Brussel.

- Jeg har sagt det flere ganger tidligere. Nå er ikke fotball matematikk, men i utgangspunktet er han neste mann ut fra Vålerenga utfra det han har levert over tid. Så han kan bli solgt i dette vinduet, uttalte VIFs sportssjef Joacim Jonsson til Nettavisen tidligere denne uken.

Han har ikke vært tilgjengelig for en kommentar fredag. Sahraouis agent Mohamed Fellah har ikke besvart henvendelser.

Vålerenga befinner seg for øyeblikket i Marbella i Spania der laget er på treningsleir før den kommende sesongen. Sahraoui deltok på lagets trening fredag og Vålerenga har ikke akseptert noe bud på det nåværende tidspunkt.

Nettavisen får også opplyst at Viking-spiss Mai Traore allerede er enig om en låneavtale med nettopp OH Leuven, etter at sportssjef Erik Nevland tidligere fredag bekreftet til Aftenbladet at Traore var på vei bort.

Overgangsvinduet i Belgia stenger 31. januar.