Det har vært mye spekulasjoner rundt 21 år gamle Sahraoui gjennom vinteren. Det har ikke stått på interessen rundt Vålerengas lille tekniker, men så langt i løpet av januar har det kun vært belgiske OH Leuven som forsøkte seg med et bud på rundt 15 millioner kroner. Det ble avslått av Oslo-klubben.

Nå har det imidlertid skjedd utvikling rundt situasjonen til U21-landslagsspilleren. Kun kort tid før det internasjonale overgangsvinduet stenger ved midnatt tirsdag, har den nederlandske klubben Heerenveen lagt inn bud på Sahraoui.

Det får Nettavisen opplyst fra flere kilder.

Ifølge opplysningene er klubbene nå i forhandlinger for å se om de kan komme til enighet om en avtale i løpet av de siste dagene før markedet stenger. Budet skal i rene penger være lavere enn det belgiske Leuven la på bordet, men tilbudet skal inneholde en videresalgsklausul som nederlenderne mener er god.

Etter det Nettavisen forstår skal Vålerenga i utgangspunktet kreve minst 20 millioner kroner for å åpne for et salg av Sahraoui og de ser derfor på budet fra Nederland som lite aktuelt per mandag morgen.

Heerenveen skal ifølge flere medier være i ferd med å selge den svenske angrepsspilleren Amin Sarr til franske Lyon for rundt 130 millioner kroner.

Forrige uke virket Sahraoui trygg på at det ville konkretisere seg mer interesse for han de kommende dagene.

– Jeg vet at det er mange flere ting som kan dukke opp. Det er fortsatt noen dager igjen og jeg tror mange holder pusten for hva som skal skje, uttalte Sahraoui til Nettavisen.

U21-landslagsspilleren var åpen om at han ønsket å prøve seg i utlandet hvis det kom et tilbud han føler han ikke kan si nei til.

Vålerengas sportssjef Joacim Jonsson har ikke besvart Nettavisens henvendelser til denne saken søndag kveld eller mandag morgen.

I starten av forrige uke sa han følgende.

- Vi har sagt det før og det er på en måte Osame sin tur til å gå ut om det kommer et tilfredsstillende tilbud, sa Jonsson.