Tidligere denne uken erfarte Nettavisen at Viking hadde lagt inn bud og var i forhandlinger med slovenske Gorica om en overgang for venstrebacken fra Slovenia.

Nå har klubbene kommet til enighet om en overgang for Urbancic, får Nettavisen opplyst. Han reiser til Stavanger i løpet av de kommende dagene for å gjennomføre den medisinske testen.

21-åringen skal også ha kommet til enighet med Viking om den personlige avtalen. Kun den medisinske testen gjenstår før han kan signere for Viking og slutte seg til klubben.

Les også: Ødegaard hylles: – Han er noe annet

Urbancic har flere U-landskamper for Slovenia og har spilt nesten samtlige kamper for klubben sin i hjemlig liga denne sesongen.

Kilder tett på Stavanger-klubben opplyser at de skal ha kommet i havn med en avtale med Gorica og at Urbancic hele veien har vært positivt innstilt til en overgang til Viking.

Siddisene forsøker også å sikre seg Bodø/Glimt-spiss Lars-Jørgen Salvesen, etter at de har fått akseptert et bud på den høyreiste spissen.

Viking la inn et bud på Salvesen som Glimt har gitt en positiv respons på. Det gjenstår imidlertid fortsatt for Viking å komme til enighet med Salvesen om personlige betingelser, og faktisk overbevise spissen om å flytte til Stavanger, for at en overgang skal materialisere seg.

Dette er eventuelt det som kan stikke kjepper i hjulene for en overgang, etter det Nettavisen forstår.

Salvesen skal i utgangspunktet ha sett for seg å møte opp til sesongoppkjøring på Aspmyra i januar og være innstilt på å kjempe om en plass på laget i Glimt.

Det kan imidlertid forandre seg nå som Glimt er aktive i markedet for å sikre seg en ny angriper.

Les også: Erling Moe irriterte seg grusomt over det han fikk se i Molde: – Merkelig