Innspurten i PostNord- og Norsk Tipping-ligaen er mildt sagt i gang for fullt, og lørdag skal Nettavisen Direktesport følge det hele med et eget målshow.

Målshowet blir tilgjengelig for alle abonnenter Amedias aviser gjennom Direktesport.no. Spesielt opprykks- og nedrykkskampene vil bli viet oppmerketsomhet i målshowet, som har pekt ut østfoldsoppgjøret mellom Fredrikstad og Kvik Halden som rundens hovedkamp.

Lørdag 12.45: Se målshowet direkte

Fredrikstads opprykshåp henger i en svært tynn tråd, men storlaget har imidlertid muligheten til å stikke en og annen opprykkskjepp i hjulene til motstander Kvik Halden. Haldenserne leder avdelingen før helgas kampre, kun ett poeng foran Stjørdals-Blink.

Nettavisen Pluss: Få 1 måned for 1 krone, eller 3 måneder for 399 kroner

I panelet vil breddefotballekspert Jørgen Tjærnås, KFUM-assistenttrener Anders Lübeck og Nettavisen-journalist Adrian Richvoldsen sitte, og trioen ligger an til å ha nok å henge fingrene i.

Lørdag sendes det opp mot 70 kamper i Direktesport, der 40 av kampene starter klokka 13.00. Fra utvalgte kamper vil det skytes inn med repriser av mål og ulike situasjoner, hvor studio også vil kommentere dette og oppdatere på tabellsituasjon.

Sendingen med målshowet starter klokka 12.45, og vil holde det gående til kampene i 13-runden er ferdigspilt. Også serieavslutningen neste helg vil bli fulgt med et eget målshow.

Nettavisen Pluss: Få 1 måned for 1 krone, eller 3 måneder for 399 kroner

Sportsfest

Lørdagens målshow er toppen av Direktesport-isfjellet denne helga. I løpet av lørdag og søndag er det opp mot hundre forskjellige direktesendinger og kamper på Direktesport.

Blant idrettene som sendes - i tillegg til fotballen - er håndball, fekting, volleyball, basketball, ishockey noe av det som står på menyen.

Dessuten vises det landslagskamper med Norges J16 og G16-lag, samt kamper fra Toppserien.

Full oversikt: Se helgas direktesendte kamper

Sender MMA

I tillegg til de faste innslagene av sport i Direktesport-universet, vises det denne helga MMA-stevnet Cage Warriors Academy 24 fra Colchester.

En rekke nordmenn deltar i det direktesendte stevnet, deriblant supertalentet Jon Vetle Furuheim (17) som skal gå kamp mot Imran Altamirov (18). Kampen mellom Furuheim og Altamirov er stevnets hovedkamp.

Lørdag 17.30: Se Cage Warriors Academy 24