Gå til sidens hovedinnhold

Nettavisen følger helgas fotballdrama med nytt målshow

Følg den nervepirrende avslutningen i PostNord-ligaen og Norsk Tipping-ligaen hos Nettavisen!

Før siste runde av PostNord- og Norsk Tipping-ligaen er det fortsatt åpent i mange avdelinger når det gjelder hvem som rykker opp og ned.

Derfor fyrer Nettavisen og Amedia opp et nytt direktesendt målshow før å følge dramatikken fra nivå to og tre i norsk fotball.

LIVE lørdag 11.45: Direktesendt målshow

Les også

LIVE lørdag 11.45: Se direktesendt målshow (+)

Ekspertpanel

I studio vil programleder Rolf-Otto Eriksen få meg seg et panel bestående av breddefotballekspert Jørgen Tjærnås, KFUM-spiller David Tavakoli og Eline Torneus. Torneus har fortid som spiller i Toppserien og har tidligere trent Skjerøys herrelag i Norsk Tipping-ligaen.

Kampene i Norsk Tipping-ligaen har kampstart lørdag klokka 12, mens kampene i PostNord-ligaen starter klokka 13.

Bare fra PostNord-ligaen og Norsk Tipping-ligaen vil Nettavisen Direktesport vise opp mot 40 kamper direkte, der noen utvalgte oppgjør vil bli prioritert av panelet i målshowet.

Fra de utvalgte kampene vil det klippes inn repriser av scoringer og spesielle hendelser, i tillegg til at en av kampene vil bli fulgt live som rundens hovedkamp.

Produsent Christian Haksø ser fram mot sendingen.

- Dette blir utrolig morsomt! Med så mange dramatiske oppgjør ligger det an til å bli en real fotballfest, sier Haksø til Nettavisen.

Dramatisk avslutning

I begge avdelingene i PostNord-ligaen er det fortsatt åpent hvem som sikrer seg den direkte opprykksplassen, og hvem som må gjennom kvalifisering for å holde liv i drømmen om spill i Obos-ligaen.

Stjørdals-Blink og Kvik Halden kjemper om den direkte opprykksplassen i avdeling 1, mens det i avdeling 2 står mellom Grorud og Åsane.

Også i bunnen av tabellen er det jevnt, og selv om noen av lagene allerede er klare for å ta fatt på en sesong på et nivå under, er det fortsatt flere lag som kjemper med nebb og klør for å beholde sin plass.

LIVE lørdag 11.45: Direktesendt målshow

Sportsfest

Lørdagens målshow er toppen av Direktesport-isfjellet denne helga. I løpet av lørdag og søndag er det opp mot hundre forskjellige direktesendinger og kamper på Direktesport.

Blant idrettene som sendes - i tillegg til fotballen - er håndball, volleyball, basketball, ishockey noe av det som står på menyen.

Full oversikt: Se helgas direktesendte kamper

Kommentarer til denne saken