Gå til sidens hovedinnhold

Nettavisen fulgte dramatikken

Her er ALT som skjedde på overgangsvinduets siste dag.

Det ble noen hektiske siste timer før overgangsvinduet i England stengte mandag klokken 18.00. Ikke fordi det var så voldsomt mange overganger, men fordi det var så mange rykter og ikke minst innspill fra Nettavisens lesere.

Mandagens største overgang var Robbie Keanes retur fra Liverpool til Tottenham, bare seks måneder etter at han kom til Anfield. Everton sikret seg også en sårt tilrengt forsterkning i form av spissen Jo, som David Moyes får låne av Manchester City ut sesongen.

Vinduet er stengt, men klubber som kan dokumentere at man er enige om en overgang og at snøværet i England utsatte den, vil forstatt kunne få Premier Leagues velsignelse.

Komplett oversikt - sjekk din klubb her!

Rått onlinespill: Spill Managerleague her!

Mandagens bekreftede overganger:
Robbie Keane er solgt fra Liverpool til Tottenham
Jo er leid ut fra Manchester City til Everton
Angelos Basinas er klar for Portsmouth
Michael Mifsud er leid ut fra Coventry til Barnsley
Andranik Teymourian leid ut fra Fulham til Barnsley
Henri Camara er leid ut fra Wigan til Stoke
Charles N'Zogbia er solgt fra Newcastle til Wigan
Ryan Taylor er solgt fra Wigan til Newcastle
Richard Duffy er solgt fra Portsmouth til Millwall
Olivier Dacourt er leid inn til Fulham fra Inter
Juan Carlos Menseguez er leid inn fra San Lorenzo til WBA
Ricardo Quaresma er leid inn fra Inter til Chelsea
Calum Davenport er leid inn fra West Ham til Sunderland
Tomas Pekhart leies ut fra Tottenham til Slavia Praha
Andrej Arsjavin hentes fra Zenit St. Petersburg til Arsenal

Minutt for minutt:

Tirsdag 3. feburar:

18.10: Andrej Arsjavin er nå offisielt Arsenal-spiller. - Arsenal FC er lykkelige over å kunne melde at Andrej Arsjavin har blitt en del av laget, melder klubben på sin hjemmeside.

13.30: - Jeg kan bare si én ting. Spiller jeg for Arsenal blir det med trøye 23 på ryggen, sier Andrej Arsjavin ifølge BBC i en kort kommentar. Papirarbeidet gjenstår fortsatt.

12.00: Zenit St. Petersburg bekrefter at Andrej Arsjavin er solgt til Arsenal. Det eneste som gjenstår er papirmølla som alle overganger må gjennom hos det engelske fotballforbundet. Les saken: Arsjavin endelig klar

07.41: Det har fortsatt ikke kommet noen bekreftelse på Arsjavin-overgangen. Siste melding fra Sky Sports mandag kveld var at formalitetene ikke vil være på plass før utpå dagen tirsdag. Arsjavins agent, Dennis Lachter, sier at overgangen er den vanskeligste han har vært med på i sine 16 år i bransjen.

Mandag 2. februar:

21.38: Det virker mer og mer sikkert at Arsjavin blir Arsenal-spiller i løpet av de nærmeste timene. Flere medier melder nå at kontrakten skal være i orden. Blir Arsjavin Arsenals redningsmann i år?

21.00: Tomas Pekhart returnerer til Slavia Praha for et 12 måneders langt låneopphold fra Tottenham. 20-åringen kom fra Slavia Praha sommeren 2006.

20.52: Sunderland har hentet Calum Davenport på lån fra West Ham. Låneavtalen strekker seg ut sesongen.

20.50: Det kan virke som Arsenal-fansen kan glede seg alikevel. Ifølge BBC har Arsjavins agent sagt til de at avtalen er mer eller mindre i orden, og at overgangen vil skje i løpet av natten eller tirsdag morgen.

20.25: Drømmen om Arsjavin lever ennå for «The Gunners», til tross for at det er over to timer siden overgangsvinduet lukket. Nå sier Arsene Wenger til Sky Sports at han «har en hyggelig melding å komme med angående Arsjavin-overgangen» senere i kveld.

20.05: Chelsea bekrefter at de har hentet Ricardo Quaresma på lån fra Inter. Portugiseren har skrevet under på en kontrakt som strekker seg ut sesongen.

18.55: Det har roet seg veldig. Fristen er gått ut, men eventuelle overganger som ble forsinket av snøværet kan fortsatt bli gjennomført. Så fort vi får et endelig utfall i forhandlingene om Andrej Arsjavin og Ricardo Quaresma, blir det lagt inn her. I tillegg til eventuelle andre sene overganger, naturligvis.

18.51: Både italiensk og portugisisk presse melder at Ricardo Quaresma er leid ut fra Inter til Chelsea. Dette er imidlertid ikke bekreftet av Chelsea. Samtidig melder også Reuters at overgangen til Andrej Arsjavin har gått i vasken.

18.46: Sam Allardyce sier til ITV at Roque Santa Cruz blir i Blackburn.

18.35: Robbie Keane er offisielt klar for Tottenham Hotspur.

18.32: Jeg er ikke overrasket, men håper likevel at meldingene om at Andrej Arsjavins overgang til Arsenal har brutt sammen ikke stemmer. Det er ikke kommer noen beskjeder fra offisielt hold, verken den ene eller andre veien, ennå.

Zenit St. Peersburgs talsmann Alexei Petrov sier til Associated Press at avtalen brøt sammen på grunn av størrelsen på overgangssummen.

- Det ble ikke noe av. Arsjavin kommer tilbake til Zenit, sier Petrov.

18.22: BBC forteller at WBA har leid inn den 24 år gamle argentinske vingen Juan Carlos Menseguez fra San Lorenzo. WBA forteller at man var bokstavelig talt sekunder fra tidsfristen da det siste papirarbeidet var unnagjort.

18.09: Det er på tide å sjekke alle Premier League-klubbenes hjemmesider igjen. Blackburn melder at Jamie Clarke er sendt til Rotherham. Og det var alt jeg fant av nyheter der. Men BBC melder at Sunderland har sendt Michael Chopra til Cardiff på lån u sesongen.

18.00: Overgangsvinduet i England er stengt! Men vent, nei, det er jo mulig å gjøre ting likevel (Se forklaring lenger ned). Jeg blir med andre ord sittende en stund til.

Hva venter vi på nå?

Robbie Keane må signere kontrakten med Tottenham.
Ricardo Quaresma er visstnok i London - ønsket av både Tottenham og Chelsea?
Andrej Arsjavin skal til Arsenal, bli værende i Zenit, til Arsenal, bli værende i Zenit, til Arsenal ...
Roque Santa Cruz - blir han i Blackburn eller gjenforenes han med Mark Hughes?

17.52: Åtte minutter igjen til vinduet formelt sett stenger - men det er jo som nevnt en åpning for å handle etter klokken 18.00 også. Manchester City har ifølge Daily Mail gått med på Blackburns prisforlangende på 25 millioner pund for Roque Santa Cruz.

Men hva skjer i Liverpool? Robbie Keane ut - hva er igjen da, hvis Fernando Torres blir skadet? Dirk Kuyt, David Ngog og alternativt Ryan Babel.

17.43:Fulham bekrefter at Olivier Dacourt er leid inn fra Inter. Avtalen gjelder ut sesongen. Manchester City skal ha takket nei til et bud på åtte millioner pund for Michael Johnson, melder Sky.

17.31: Toppsaken på Arsenals hjemmeside er fremdeles at tirsdagens cupkamp er utsatt. Det er vel ikke den toppsaken vi vil se, er det?

17.27:Marek Sapara er på La Manga sammen med resten av Rosenborg, så noen overgang til Besiktas blir det ikke i dag, i alle fall.

17.24: Daily Mail, som har virket godt informert hele veien i Robbie Keanes overgang til Tottenham, melder nå at iren er enig med londonklubben om de personlige betingelsene. Legesjekken skulle ikke by på problemer, ettersom Keane stort sett har sittet stille de siste par ukene.

17.15:Richard Duffy er solgt fra Portsmouth til Millwall, melder Pompeys nettside, mens Youssouf Mulumbu ifølge ITV er klar for West Bromwich. Han leies inn fra Paris St. Germain, med opsjon på kjøp. 22-åringen trives best i en defensiv midtbanerolle.

17.01: BBC Radio Five Live melder at Arsenal og Zenit St. Petersburg er blitt enige om en overgangssum for Andrej Arsjavin. Det sies videre at russeren skal gjennomgå en legesjekk, men at det er ett hinder igjen: Zenit krever visstnok halvparten av Arsjavins overgangsbonus.

16.52: Robbie Keane er SOLGT fra Liverpool til Tottenham, melder merseysideklubben. Det vil si; klubbene er enige. Så da er det vel bare en kulepenn som mangler.

16.51: Sky Sports skriver på sin nettside at Giovani dos Santos blir i Tottenham, til tross for at Portsmouths bud ble akseptert. Meksikaneren er visstnok ikke i kampform. Jeg kjenner den følelsen ...

16.45: En av Nettavisens lesere hevder at Rosenborg har takket ja til Besiktas-budet på 25 millioner kroner for Marek Sapara. Både slovaken og Rosenborg sier imidlertid til Adressa at overgangen er lagt død.

Olivier Dacourt skal være klar for Fulham. Franskmannen kommer på lån fra Inter, melder Setanta.

16.42: Fulham kobles til spissen Alvaro Negredo, en 23-åring som spiller for Almeria i den spanske toppserien. Han har scoret 10 mål på 19 kamper i La Liga denne sesongen og vil koste om lag 10 millioner pund.

16.31: Tore Reginussen har fortalt Altaposten at ingen av deres sportsjournalister trenger å jobbe overtid i dag. Midtstopperen regner med andre ord med å bli i Tromsø. Nettavisen tror fortsatt at det er en god sjanse for at Reginiussen blir solgt til Fulham i dag.

16.28: ITV melder at Charles N'Zogbia er solgt fra Newcastle til Wigan. Han havnet som kjent i en offentlig krangel med Joe Kinnear nylig.

- Det var på tide for meg å komme meg videre, sier N'Zogbia til ITV.

Newcastle får 6,5 millioner og Ryan Taylor i bytte, melder Setanta Sports og lokalavisen The Newcastle Journal. Overgangen får kanskje Wigan-manager Steve Bruce til å slå seg til ro etter å ha sett Emile Heskey og Wilson Palacios forlate JJB Stadium allerede.

16.25: Jeg har nettopp tatt en lynrunde innom hjemmesidene til alle klubbene i Premier League. Ingenting nytt hos noen av dem. Det er nå drøyt halvannen time til overgangsvinduet formelt stenger, men som nevnt har det åpnet seg en mulighet for å kjøpe eller selge etter klokken 18.00, hvis klubbene kan argumentere for at snøværet i England forsinket handelen.

16.16: Newcastle Evening Chronicle skriver at Newcastle har bydd i området 6-8 millioner pund for å sikre seg Michael Johnson fra Manchester City. Ifølge avisen kobles også Sami Hyypiä (Liverpool), David Fox (Coventry), Befetimbi Gomis (St. Etienne) og Abil Ebondo (Toulouse) til Tyneside-klubben. Men nå begynner det å haste, Joe Kinnear!

16.12: Paul Rodgers har forlenget sitt utlån fra Arsenal og blir i Northampton ut sesongen.

16.06: Ifølge expressandstar.com har Wolves kjøpt Hearts-kaptein Christophe Berra for 2,3 millioner pund fra Hearts. 24-åringen har blitt koblet til en rekke Premier League-klubber, blant annet Fulham, Everton, Pompey og Bolton men valgte i stedet topplaget i Championship.

16.02: Jeg vet at Jo ikke var noen stor suksess på City of Manchester Stadium, men noe sier meg at David Moyes klarer å få mer enn tre mål per tolvte kamp ut av den lovende brasilianeren. Jo har for øvrig fått drakt nummer 11 i Everton.

15.58: Newcastle forsøkte ifølge Sky å bytte Obafemi Martins mot Darren Bent, men fikk visstnok nei fra Tottenham.

15.55: ITV mener at Hull fortsatt har en sjanse til å få Christian Panucci fra Roma. Der har vi en setning jeg aldri trodde at jeg skulle skrive...

15.49: Fulham har forlenget låneavtalen for Julian Gray med Coventry, mens West Ham forteller BBC at klubben ikke forventer noen spillerkjøp dag, bare at Davenport blir solgt.

15.37: Calum Davenport er i Sunderland for en legesjekk og ser dermed ut til å bli solgt fra West Ham.

15.28: Vel, dette er ikke veldig klart og tydelig, men Premier League har på en måte utvidet overgangsvinduet. Forutsetningen er at de to involverte klubbene via e-post bekrefter at de i prinsippet er enige om overgangen og kan påvise at uværet har forhindret klubbene fra å sluttføre overgangen.

15.20: Franske L'Equipe hevder at Barcelona vil gi 40 millioner pund pluss Eric Abidal for Karim Benzema fra Lyon.

15.18: The Guardian melder at Giovani dos Santos selges fra Tottenham til Portsmouth for tre millioner pund. Er dette den samme meksikaneren som briljerte i U-VM og hadde flere praktfulle mål for Barcelona?

15.16:Finnmark Dagblad melder at Tore Reginiussen blir i klubben. Middlesbrough forsøker fortsatt å få James Harper fra Reading, men ingenting er avklart ennå, melder Sky.

15.13: Wigan bekrefter at senegaleseren Henri Camara er leid ut til Stoke ut denne sesongen.

Det er ikke noe nytt rundt en eventuell utsettelse av overgangsvinduet, som inntil videre kun har tre timers levetid igjen.

15.10: Daily Mirror melder at Tottenham har lagt inn et bud på fem millioner pund for Readings Stephen Hunt. Midtbanespilleren har visstnok en klausul i kontraken som gjør at Reading må akseptere bud på denne størrelsen.

15.06: Nok en melding som ikke har noe med overganger å gjøre: Arsenals FA-cupomkamp mot Cardiff, som opprinnelig skulle spilles tirsdag kveld, er blitt utsatt på grunn av «tungt snøvær» i England.

15.04: Sky Sports tror at Inter krever å få Jermaine Jenas for å slippe Ricardo Quaresma til Tottenham.

14.52: Rune Lange er klar for Hartlepool United, melder ITV. Han ble nylig løst fra kontrakten i Vålerenga. Blackburn melder at keeperen Frank Fielding har forlenget sitt låneopphold i Rochdale til ut denne sesongen.

14.51: Litt på siden, dette her, men verdt å nevnes: Blackburns Brett Emerton er ute av spill resten av sesongen, melder ITV. Han har ødelagt et korsbånd i det ene kneet.

14.49: Stoke er ifølge BBC i ferd med å sikre seg Henri Camara fra Wigan. Det er uvisst om klubbene forhandler om en låneavtale eller en permanent overgang.

14.42: En leser har fortalt meg at Andrej Arsjavin også er ønsket av Liverpool, og at russeren og Luis Fabiano skal være mulige erstattere for Robbie Keane. Ettersom det er morsomme og spennende rykter, tar vi det med her! Hvis man ikke har drømmer, hva har man vel da?

14.41: Bryce Moon skal være nær en overgang fra Panathinaikos til West Ham, melder Daily Mail.

14.33:Liverpool har kommet med en offisiell uttalelse angående Robbie Keane: Han har fått lov til å forhandle med Tottenham og gjennomgå en legesjekk, men klubbene er ennå ikke blitt helt enige om overgangen.

14.31: BBC Radio Five Live forteller at Roque Santa Cruz kommer til å bli værende i Blackburn. Dette kan bety at Manchester City satser på tyskeren Mario Gomez i stedet.

14.28: Sky Sports melder at Tottenham har akseptert to bud på Giovani dos Santos. Ett av dem skal være fra Portsmouth.

14.23: Tidligere i dag meldte vi at Martin O'Neill fortsatt håper å hente inn en spiller eller to til Aston Villa, men at han var usikker på hvor realistisk dette var. En av spillerne han er på jakt etter, skal være Micah Richards i Manchester City. Takk til Karan Afshar Maleki for tipset!

Richards er blitt koblet til en rekke klubber, sitt store talent til tross, så det ligger kanskje noe i ryktene om at han går dårlig overens med manager Mark Hughes?

14.20: Daily Mail melder at Robbie Keane er blitt enig med Tottenham om betingelsene i sin kontrakt. Dermed gjenstår kanskje bare resultatene av legesjekken før Tottenham får ham tilbake fra Liverpool. Overgangssummen er 15 millioner pund hos Daily Mail, men 16 millioner pund andre steder.

14.15: Unge Henri Lansbury har gått fra Arsenal til Scunthorpe, melder BBC, mens united.no melder at Manchester Uniteds unggutt Ron-Robert Zieler forlenger sin låneavtale med Northampton ytterligere en måned.

14.10: Tromsøs sportssjef Morten Kræmer vil ikke uttale seg til Nettavisen om Reginiussen og Fulham.

14.10: Tore Reginiussen skal være klar for Fulham, har Nettavisen fått tips om. Vi jobber med å få dette bekreftet!

Charles N'Zogbia er ifølge Sky hos Wigan på legesjekk. Den overgangen regner vi med går i orden i dag.

14.04: Everton kjøper ifølge Setanta den irske U21-landslagsspilleren Seamus Coleman fra Sligo Rovers for 150.000 pund før vinduet stenger. Han besto vissnok legesjekken søndag.

13.57:Portsmouth har undertegnet en kontrakt på 18 måneders varighet med den gamle EM-helten Angelos Basinas fra AEK Aten, melder BBC. Og Liverpool har leid ut den unge keeperen Peter Gulacsi til Hereford ut sesongen.

13.56:Olivier Dacourt skal være på vei til Fulham. Legesjekken gjennomføres trolig nå.

13.54: Barnsley nøyde seg ikke med Michael Mifsud - nå er også Adam Hammill leid inn fra Liverpool og Andranik Teymourian leid inn fra Fulham.

13.51: Sky Sports spekulerer nå i om Andrej Arsjavin faktisk er i ferd med å gjennomføre en legesjekk i Arsenal. Robbie Keane skal visstnok igang med det samme i Tottenham.

13.50: Takk til alle som bidrar med rykter og innspill på e-post! Fortsett å sende kommentarer, rykter og lenker til rk@nettavisen.no!

13.43: Det er fortsatt håp for Arsenals håp om å få Andrej Arsjavin, melder Online Gooner. Russeren skal visstnok være på kontoret til londonklubben, i motsetning til rapportene fra Sky om at han er på vei hjem til St. Petersburg.

13.40: Endelig en skikkelig overgang!Liverpool Echo melder nå at brasilianeren Jo er klar for Everton. Han er leid ut fra Mancheser City, som vant en drakamp mot nettopp Everton i kampen om spissens signatur i sommer.

13.37: Ian Harte - du husker kanskje han? - har blitt fristilt i Blackpool. Han trente jo med Vålerenga i høst, er det Oslo neste for den irske backen?

13.32: Vi låner litt informasjon fra Liverpool.no igjen: Liverpool Echo skriver at Robbie Keane sannsynligvis blir solgt til Tottenham i dag, og Sky Sports melder at han selv har fortalt dette til venner av seg. Keane var ikke til stede på mandagens Liverpool-trening. Prisen blir trolig 16 millioner pund.

13.22: Nettstedet Shields Gazette har en spennende artikkel om Newcastle og et par veldig lovende Sogndal-spillere. Even Hovland og Per Egil Flo har vært på prøvespill i Newcastle og imponert såpass at de nå skal være aktuelle for Premier League-klubben.

13.17:Rodolph Austins agent Phillip Graham tror det kan drøye til tirsdag før det blir avklart om Stoke kjøper jamaicaneren eller ikke, skriver BT.no. Brann har opsjon fram til 30. juni på å kjøpe spilleren dersom Stoke ikke benytter seg av sin opsjon først.

13.09: Tottenham-supporteren Melvin ønsker å se mer til Giovani dos Santos og håper ergo at meksikaneren blir. Han har for øvrig ingenting imot at Robbie Keane «råtner» på Anfield eller at Quaresma kommer til London.

13.05: Det sies nå at det engelske fotballforbundet vurderer å utvide overgangsvinduet med noen timer på grunn av snøværet som plager Storbritannia. Kommer tilbake med mer så fort vi vet noe sikkert!

13.01: En Brann-supporter kom med et godt spørsmål og innspill: Hva gjør Stoke med opsjonen på Rodolph Austin? Stoke kan jo velge å hente ham fra Brann i dette vinduet. Er det noen som vet noe?

12.52: Gladmelding til Tottenham-fansen (og nøytrale, anglofile fans som liker underholdning): Inter har utelatt Ricardo Quaresma fra sin oppdaterte mesterligatropp, melder Independent. Det styrker sannsynligheten for at han blir leid ut til Tottenham.

Et godt innspill fra Tottenham-supporteren Erik Johansen: Han håper at Keane kommer tilbake il White Hart Lane og mener at Spurs dessuten trenger en defensiv midtbanespiller som Miguel Veloso, eller en etablert PL-stjerne som kan gjøre midtbanen deres litt tøffere.

12.50: En god e-post fra Liverpool-supporteren Ole Jakob Lekvam ramlet inn i innboksen min. Han ser ikke for seg Arsjavin i Liverpool, men ønsker heller at Rafael Benitez henter inn en skikkelig kantspiller. «Ikke noen flere middelmådige spillere som kan være gode i en kamp eller to,» skriver han. Det er et godt poeng!

Han mener dessuten at Keane ikke er et totalt bomkjøp, selv om han scorer litt lite foreløpig.

Rune Salvesen, også han Liverpool-fan, drømmer om å bytte ut Keane med David Villa. Det hadde vært noe!

12.46: Aalesund forteller på sine nettsider at klubben har fått besøk av en Stoke-spiller på Gran Canaria. Den jamaicanske landslagsspilleren Demar Phillips skal gjennomgå en medisinsk test i kveld og skrive under på en treårskontrakt dersom legesjekken går bra. Les mer her!

12.43: En united-supporter, av manchestertypen, har fulgt oppfordringen og sendt inn sine ønsker. Han håper at Carlos Tevez blir i United, og at Sir Alex Ferguson henter inn Karim Benzema dersom argentineren forsvinner. Samtidig skriver han at han vil se Arsjavin i Arsenal, fordi han tror at russeren hadde passet fint inn i spillestilen deres (enig!) og fordi tror at dette muligens ville økt spenninga i toppen av Premier League (enig igjen!).

12.39: Darren Bent skal visstnok være på vei vekk fra Tottenham. Harry Redknapp mener at det er billigere å bruke kona som spiss i stedet. Flere klubber skal være interessert i den tidligere Ipswich-spilleren, deriblant Sunderland og Newcastle. Bent vil ifølge Daily Mirror heller til Everton.

12.34: Hard, men litt kjedelig fakta: Sunderland leier ut Michael Liddle til Carlisle ut sesongen. Blir det mindre enn dette, lover jeg å droppe det!

12.28: Jeg fikk et spørsmål per e-post fra en leser som jeg syntes var så godt at jeg svarer på det her. Kall det narsissisme, om du vil. Han lurer på hvilket lag jeg holder med og hva jeg håper at de skal gjøre de siste timene før vinduet stenger.

Ettersom mange beskylder meg for å holde med veldig forskjellige lag, og mange mener at jeg ofte er farget når jeg skriver dagens Premier League-rykter, kan det kanskje være noen som nikker megetsigende og noen som blir overrasket når jeg forteller at jeg er Liverpool-fan. Enormt stor fan på fritiden, forsøksvis mer objektiv på jobb.

Personlig ser jeg gjerne at Liverpool selger Robbie Keane - anfieldklubben burde aldri ha kjøpt ham - og kjøper Andrej Arsjavin. Det hadde vært spennende å sett Arsjavin bak Torres, og fått Steven Gerrard tilbake der han selv ønsker å være, på sentral midtbane.

Kom igjen, folkens! Hvilket lag holder du med og hvilke kjøp drømmer du om? Noe må vi jo finne på mens vi venter på harde overgangsfakta!

12.26: I avdelingen «Rykter vi foreløpig ikke tror på» finner vi Morten Gamst Pedersens legesjekk i Fulham. Det er BBCs ryktebørs som melder at dette er blitt lest et eller annet sted.

12.19: Sky melder at Robbie Keane er på vei til London for en legesjekk i Tottenham. Det ser mer og mer ut til at iren vil bli solgt tilbake til Spurs. Det imponerende godt oppdaterte nettstedet Liverpool.no mener imidlertid at det er lite trolig at Javier Saviola blir hentet inn på lån, ettersom han ble avvist i Portsmouth fordi han var for dårlig trent.

Her er det fristende å være sleivete nok til å påpeke at det ikke nødvendigvis stopper en klubb som for et halvt år siden var villig til å betale 200 millioner kroner for 28 år gamle Keane, men da hisser jeg vel på meg 10.000 Liverpool-fans. Men uansett: Var det flere enn meg som i august mente at Andrej Arsjavin ville vært et bedre kjøp enn Keane?

12.17: Erik Duncan, som sitter i redaksjonsgruppen til Scandinavian True Blues, mener at det er lite trolig at Manchester City gir slipp på sin juvel Michael Johnson for en slikk og ingenting. Vi har ingen innsideinformasjon her, men er rimelig trygge på at Erik Duncan har rett.

12.10:Newcastle skal ifølge Sky Sports ha lagt inn et bud på Michael Johnson i Manchester City. Tottenham skal være i dialog med Inter om den unge spissen Mario Balotelli.

11.52: Setanta melder at Blackburn vil hente Kevin Kuranyi fra Schalke dersom Roque Santa Cruz blir solgt til Manchester City. Portsmouth er interessert i Giovani dos Santos fra Tottenham og Christian Panucci har sagt nei til Hull City!

11.50: Her er endelig litt hard fakta og det involverer Manchester United! Er du spent nå? Beklager, det er bare unggutten James Chester som er blitt leid ut til Peterborough. Hvis det er noen trøst, er jeg like skuffet som deg. Og jeg er ikke engang United-supporter!

11.46: Det er ikke mye harde fakta her ennå, men vi har det vel hyggelig likevel? Vi har fått inn et godt tips til dere som allerede har slitt ut F5-tasten: Det fungerer like bra å trykke ctrl+R.

11.43: Jeg glemte å melde at den tidligere nevnte Keane-artikkelen inneholder spennende nytt for Liverpool-fansen: Rafael Benitez forsøker visstnok å få låne Javier Saviola fra Real Madrid.

Portsmouth News melder at Pompey forsøker å få til en avtale med EM 2004-helten Angelos Basinas.

11.40: Denne er ikke fra Premier League, men vi tar den med likevel: Den gamle åråsenhelten Michael Mifsud er ifølge BBC på vei fra Coventry til Barnsley i en låneavtale. Der blir han vel, om jeg ikke tar feil, igjen lagkamerat med Heinz Müller, også det en tidligere Lillestrøm-spiller.

11.26: John Carews gamle lagkamerat Fred kan være på vei i nordmannens fotspor, eller i alle fall følge etter over den engelske kanal. Den franske avisen Le Parisien melder at brasilianeren er ønsket av Bolton, som har gitt Lyon et tilbud på 4,5 millioner pund.

11.20: Takk til alle som bidrar med rykter og innspill på e-post! Fortsett å sende kommentarer, rykter og lenker til rk@nettavisen.no!

11.14: Sky Sports melder at Tottenham har økt budet på Robbie Keane. Det stemmer rimelig dårlig med The Independents artikkel om at klubbene var enige om at 150 millioner er en passende sum for iren. Men vi er vel vant til at engelske medier er uenige om sånne detaljer? Det blir bare litt mer komplisert når begge er seriøse medieaktører.

11.11: Manchester Citys dyrkjøpte spiss Jo er bare en medisinsk test unna et utlån i Everton, melder flere engelske medier. Det bør lette på spisskrisen i David Moyes' klubb.

10.57: The Guardian skriver at Andrej Arsjavin skal ha forlatt sitt hotell i Hertfordshire og er på vei tilbake til Russland i et privatfly ettersom Arsenal og Zenit St. Petersburg ikke er blitt enige om en overgangssum. Arsenal har visstnok ikke råd til playmakeren. Synd for både Arsenal-fans og alle som elsker engelsk fotball (og tåler Arsenal-suksess) dersom dette stemmer.

10.49: Jeg har nettopp publisert artikkelen - Selger Keane for 150 millioner, som er hentet fra seriøse The Independent. Men det er motstridende meldinger her. Dette er vel, sammen med Andrej Arsjavin og kanskje Roque Santa Cruz, den potensielt største overgangen vi kan håpe på.

10.27: Aston Villa-fansen bør ikke forvente seg for mye i dag:

- Det kommer til å bli ekstremt vanskelig nå. Jeg har forespurt meg om en eller to ting, kanskje mer i håp enn forventning, men jeg tror det vil bli vanskelig. Men jeg kommer til å jobbe helt til 18.00 fordi jeg har lyst til å få til noe, sier Martin O'Neill til Villas nettside.

10.20: Sky er virkelig på hugget. Deres siste innspill er at Newcastle vil kjøpe Daniel Fox fra Coventry.

10.14: Sky Sports forteller at Tottenham vil forsøke å hente inn Ricardo Quaresma på lån fra Inter. En spennende tanke! Kan det bety at Aaron Lennon er på vei bort og at det faktisk er noe i ryktene om at Liverpool vil ha ham i en byttehandel med Robbie Keane? Mer her: Toppspiller på vei til Spurs

10.07: Det er lite nytt å melde i morgentimene, så vi får underholde oss litt selv så lenge. Denne kommentaren fra Nettavisens sportssjef er både god og underholdende, synes jeg: Send sytepavene dit pepperen gror.

10.00: Da er frokosten over og jeg er klar for å tjene Nettavisens lesere resten av dagen. Vinduet stenger klokken 18.00, men det tar nok litt tid før eventuelle overganger i siste sekund kommer ut, så jeg regner med å holde på til rundt 20.00 med denne artikkelen.

Vi kan starte med Liverpool. Sky Sports meldte søndag kveld at Robbie Keane kan bli solgt til Tottenham i dag. Bør Liverpool selge?

Få også med deg mandagens Premier League-rykter!

Dette skjedde søndag kveld:
Andrej Arsjavin (27) er kjent for å se flere trekk fram i tid når han spiller fotball og sannelig ser det ut til at han har den samme evnen utenfor banen. Søndag kveld reiste den underholdende russeren til London med privatfly, ifølge Sky Sports fordi han ikke ønsker at en overgang til Arsenal skal ryke på grunn av logistikk. Han må som kjent gjennom en medisinsk test før kontrakten kan undertegnes. Og det gjenstår fortsatt å se om klubbene blir enige.

Shay Given (32) ble endelig klar for Manchester City. Det er uvisst hvor mye Newcastle får for den meget gode keeperen. Sunderland fikk i stand en låneavtale med Manchester City og Tal Ben Haim (26) og sikret seg dermed den midtstopperforsterkningen klubben har jaktet på i hele januar. Portsmouth hentet inn den greske spissen Theofanis Gekas (28) på lån fra Bayer Leverkusen.

Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Kommentarer til denne saken