RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Hesteguiden.com

Nettavisen galopperer videre

Nettavisens galoppeksperter opplever voldsom suksess i Sverige og søndag er det atter galopp fra favorittbanen Täby i Stockholm.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg, tips og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

På Jägersro sist søndag ble det utbetalingsfest, selv om Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen måtte opp på forslagene på kr 1500 og oppover på Eksperten for å fange seks rette. Seks andelslag gikk inn med en utbetaling på ca 21 000 kroner hver, og totalt ble det ca 135 000 kroner innspilt på Jägersro.

I V4 på Täby sist onsdag var det ikke like store premier, men Birger og Morten gjorde uansett jobben. Samtlige andelslag på Eksperten og tipsforslagene på Nettavisen gikk inn med gevinst. Dermed har vår galoppduo spilt inn ca 150.000 kroner på sine to siste tipsdager. Og på Täby har gutta jevnt over hatt strålende suksess hele året og søndag er det nettopp Täby som arrangerer både V4 og V5.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Birger Christensen og undertegnede (Kurt Leirvåg) har alltid en rådslaging i forkant av galoppløpene og Birger mener søndagens V4 fra Täby kan ha et gedigent potensial, mens V5-spillet ser litt mer oversiktlig ut.

Innleveringsfrister Täby galopp
V4 kl. 12.45

DD kl. 13.05
V5 kl 14.15

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Vurderinger fra Birger Christensen og Morten Olsen
Det er altså fire vanskelige løp i V4 søndag. Et par av favorittene virker ikke alt for sterke, og det bør bli en god utbetaling. 6 Northern Beauty i V4-3 kan være et alternativ, men nettopp her har vi vår luring. 7 Mexican Checkpoint (sjettevalg i spillet) var ikke så mye slått sist av Cave Man og Master Chef, to hester med formtall midt på 80-tallet. Her er det ingen motstandere med høyere formtall enn 73, så vi anbefaler strek for nr 7 i V4-3.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Enklere i V5
I V5 ser det en god del enklere ut. Her synes vi at favorittene i V5-1 og V5-4 ser ut til å bli vel store. Det skiller ikke mye til et par av konkurrentene, og da er det interessant med et par garderinger. Luringene er 1 Smart Bobber i V5-1 og 3 True Elegance i V5-5. I debuten kom Smart Bobber på etterskudd da jockeyen mistet stigbøylene i starten. Opphentingen var noe av det råeste vi har sett i 2013. Litt kort distanse og skarpere motstand gjør at vi garderer.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere