Nettavisen kupper Gotland

Foto: Hesteguiden.com

Sist mandag bød vi på tipsfest på Visby, tirsdag er vi på gang igjen.

17.09.13 10:40

Først av alt må vi bare beklage at vi ikke fikk publisert mandagens V4-tips og lunsjtipsene til Leangen før sent mandag formiddag. Dette skyldtes tekniske problemer hos Norsk Rikstoto. Spesielt på Leangen ble det levert fine tips. Kurt Leirvåg fornektet seg ikke på sin favorittbane og det som fulgte hans minste V5-forslag her på Nettavisen (innl.pris kr 180) kunne hente ut drøye 1500 kroner.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Tirsdag er det som vanlig nok å henge fingrene. Visby er første bane ut med V4, før Bjerke overtar med sitt lunsjtrav. Til kvelden er det V64 fra Eskilstuna, mens Momarken byr på en svært spennende V64-omgang.

Sist mandag ble det herlig klaff på Visby under V4-travet. Vårt minste V4-forslag her på Nettavisen (innl.pris kr 144) suste inn med fire rette og ga svært pene 1552 kroner tilbake. Nettavisen leverte strålende tips også resten av uken og i fare for å gjenta oss selv, V4-spillet er undervurdert. Tirsdag er det atter Visby som arrangerer V4 og vi går på bankeren direkte i V4-1.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Visby
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Skal vinne dette!
2 Bolt Boko er en hest som ikke hører hjemme i et lunsjtrav på Visby. Dette er en traver som har vist seg å duge bra i V75, og da skal han bare vinne et løp som dette. Spor 2 er det absolutt beste Express It-sønnen kunne få, og her er sjansene til å få en fin posisjon direkte veldig gode. Vi tror dog ikke Bolt Boko er avhengig av tet for å vinne dette løpet. Sist på Rättvik fikk 5-åringen et helt perfekt løp med rygg i tredjespor den siste runden. Når Erik Lindegren satte full fart på Bolt Boko ned oppløpet hadde han lite problemer med å ta seg forbi ledende Blue Line. Lindegren-traveren viste solid form i den starten, og får vår fulle tillit i V4-1 tirsdag.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Se opp for en herlig 10-prosenter!
Det er aldri lett å vinne fra tillegg på Visby, men i V4-2 byr vi på en herlig 10-prosenter. 9 Romeo Amok er en traver som har kapasitet som rekker langt i dette løpet. Orlando Vici-sønnen prøvde seg i derbykvalifisering på Jägersro nest sist, og det sier litt om ambisjonsnivået til kretsen rundt hesten. 4-åringen fikk ikke med løpsutfallet å gjøre, men han møter mye enklere selskap i løpet i dag. Sist var han ute på Eskilstuna, men sto håpløst til i spor 11 på en sprint. Romeo Amok fikk ikke premie i løpet, men travet fullt godkjent i kulissene på sterke 1.12,9 over 1640 meter. Den 19 Juni i fjor slo han gode hester som El Mago Pellini, Pojke Kronos og Chapea i en E3-kvalifisering på Eskilstuna. Det sier litt om grunnkapasiteten til 4-åringen. I dag møter han som sagt mye enklere selskap, og formen er ikke så dårlig som det programraden tyder på og vi tester et DD-spill med Romeo Amok som banker.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.