RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nettavisen lader kanonen

Foto: hesteguiden.com
Sist oppdatert:
Denne torsdagslunsjen på Rättvik ser enormt spennende ut på forhånd og vi knaller til med bankerspill på en lite spilt hest.

Sportspill holder koken på tipsfronten, og siden fredag har vi spilt inn nærmere 650 000 kroner på våre V4-forslag. Det startet som sagt på fredag på Jägersro, hvor fire av Kurt Leirvågs andelslag på Eksperten suste inn med fire rette som hver seg ga 28 862 kroner, ikke minst siden hans superobjekt 5 Certification innfridde i V4-2 (tredjevalg i spillet og markert på to hester).

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Lørdag fortsatte moroa når undertegnedes største V4-forslag på Nettavisen (innl.pris kr 1296) under V75-stevnet på Klosterskogen satt klokkerent, og ga formidable 109 908 kroner i utbetaling. To andelslag på Eksperten (hver på 7 andeler a kr 200) smalt inn og ga altså 109 908 kroner tilbake på hvert av dem.

I tillegg leverte galoppekspertene Birger Christensen og Morten Olsen strålende V4-tips til søndagens V4-omgang på Klampenborg, og seks av deres andelslag på Eksperten suste inn med fire rette til pene 8 547 kroner i utbetaling på hvert av dem. Samlet skulle det gi V4-gevinster på formidable 496 454 kroner bare siden fredag!

De samme gutta traff med "alt" under V4-løpene og V5-løpene på Jägersro galoppbane onsdag, og hadde dekke for samtlige hester i V4-4 på sine forslag, men dessverre vant favoritten og utbetalingen stoppet på drøye 1500 kroner.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Torsdagens meny fra Norsk Rikstoto byr på en vrien og utfordrende V4-omgang fra Rättvik og fortsetter med en om mulig enda mer utfordrende lunsj-V5 fra Drammen. Til kvelden er det V65 fra Bergen travpark og en flott V64-omgang fra Umeå der det er Breeders Crown-kvalifiseringer som gjelder i kveld.

Torsdagens V4 fra Rättvik er vanskelig og undertegnede har studert løpsarkivet nøye og funnet en banker som virkelig er spennende. Kl 09.30 torsdag morgen er vår banker et tredjevalg i spillet og kun markert på 10,3 prosent av innsatsene og da må vi teste et bankerspill.

Innleveringsfrister Rättvik
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Vi må bare prøve
11 Pikant Gel (V4-2/DD-1) er vårt herlige bankerdrag denne torsdagen på Rättvik. 4-års-hoppa står perfekt inne på pengene i dette løpet. Løpet er stengt ved 100.000 kroner, og hun har 93.500 kroner på konto. Sporet kunne ha vært bedre, men hun har travet sterke løp fra køen en rekke ganger. De to siste startene har hun travet i tet, og vist solid forminntrykk i begge løpene. Nest sist måtte Lindy Lane-datteren kun se seg slått av Envious Money, som speedet henne ned etter å ha fått perfekt luke ut i oppløpet. Sist på Östersund var Pikant Gel ute på en 3-4 sekunder for tung bane. Hun satt tidlig i tet, og styrte siden tempoet i front. Når Sören Eriksson ba om det lille ekstra på oppløpet, reiste hoppa unna og vant med 30 meter.

11 Pikant Gel viste i løpet på Romme 23.august i fjor at hun kan gå gode løp bakfra. Da travet hun en strålende sisterunde i sporene og vi hadde 1.11,4 på klokkene den siste 500 meteren. Hun var rett bak Jane Arvil i det nevnte løpet. Vi synes hun har vist såpass god form at vi må prøve henne ugardert i dette løpet.

6 Urella Eleven kan være en garderingshest for dere som vil gardere opp vår banker. Dette er ei hoppa som har vist solid kapasitet, men samtidig mye galopp. Sist kom hun tilbake etter lang pause under jubileumspokal dagen på Solvalla, og travet et godkjent løp etter galopp. Hun viste i fjor solid kapasitet da hun slo en så god hest som den danske hoppederbyfinalisten Solstrålen og på de største forslagene på Eksperten tar vi med også denne som blir et femtevalg i spillet. Men på Nettavisen drar vi til med et helkfrekt bankerspill på 11 Pikant Gel i V4-2/DD-1.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Vinner direkte etter pause?
11 Maggan D. har ikke startet løp siden 22.juni i år, men dette er en hest som har god fart og klasse for sitt grunnlag. På normal form skal han bare vinne et løp som dette, men siden hun har hatt en pause må man følge med hoppa i oppvarming. Tap In datteren fikk hardt trykk i tet sist, men holdt likevel bra til tredjeplassen. Her kommer hun til å få et fint løp i rygger underveis, og da har hun alltid en fin speed på lager. Daniel Olsson kommer til å finne en fornuftig posisjon direkte og da skal hun ha en god vinnersjanse i dette løpet. For de som ikke vil bruke vår helfrekke banker i V4-2, kan 11 Maggan D. (som blir nestfavoritt i V4-4) være et alternativ. I en svært vrien V4-omgang vil vi også sette noen andelslag på Eksperten med banker på 11 Maggan D. i V4-4.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere