*Nettavisen* Sport.

Nettavisen med landslagsfotball: Viser fotballjentene i Algarve Cup i Portugal

KLAR FOR ALGARVE CUP: Karina Sævik, Caroline Graham Hansen, Ingrid Syrstad Engen, Frida Maanum, Maren Mjelde, Guro Reiten og Synne Skinnes Hansen er bare noen av damene som skal delta i Algarve Cup.

ALGARVE CUP: Karina Sævik, Caroline Graham Hansen, Ingrid Syrstad Engen, Frida Maanum, Maren Mjelde, Guro Reiten og Synne Skinnes Hansen (meldt forfall i ettertid) er bare noen av damene som skal delta i Algarve Cup. Foto: Vegard Wivestad Grøtt (BILDBYRÅN)

Turneringen er en viktig oppkjøring før EM-kvalifiseringen fortsetter i april.

02.03.20 12:26

Nettavisen Direktesport har sikret seg rettighetene til Algarve Cup som starter 4. mars. Samtlige av Norges kamper vil bli vist på Nettavisen Direktesport.

Se den første kampen Norge - Danmark LIVE onsdag klokken 15.00

Norge spiller første kamp mot Danmark, og resultatet i den kampen avgjør om landslaget møter Sverige eller Tyskland i kamp to.

Full oversikt: Alle Nettavisen-sendte landskamper

Med seier over Danmark blir det en semifinale i A-sluttspillet, med tap blir det en semifinale i B-sluttspillet. Det betyr at Norge kommer uansett til å spille tre kamper i turneringen.

Ønsker du å bli varslet om kommende treningskamper på Direktesport? Meld deg på vårt nyhetsbrev her!

For å få tilgang til sendingene trenger du Nettavisen Pluss.

Nettavisen Pluss: Få 1 måned for 1 krone, eller 3 måneder for 399 kroner

Viktig turnering

Landslaget har ikke vært samlet siden november 2019, og derfor er denne turneringen viktig for de norske fotballjentene. Landslagssjef Martin Sjögren har uttalt at han ønsker å bruke turneringen til å se mange av spillerne i aksjon, men også at det blir viktig å forsvare tittelen fra i fjor.

Klikk på bildet for å forstørre. PROFIL:Caroline Graham Hansen er landslagets største profil, og blir en viktig brikke for at Norge kvalifiserer seg til EM. Her fra EM-kvalifiseringskampen mot Nord-Irland i november 2019.

PROFIL: Caroline Graham Hansen er landslagets største profil, og blir en viktig brikke for at Norge kvalifiserer seg til EM. Her fra EM-kvalifiseringskampen mot Nord-Irland i november 2019. Foto: Vegard Wivestad Grøtt (BILDBYRÅN)

Se kampene direkte med Nettavisen Pluss: Få 1 måned for 1 krone, eller 3 måneder for 399 kroner

Turneringen i Portugal er landslagets siste ordentlige samling før EM-kvalifiseringen fortsetter i april mot Wales borte, og landslagssjef Martin Sjögren har tatt ut følgende 23 spillere til Algarve Cup:

Fakta

Troppen til Algarve Cup 2020

Tusenvis av direktesendte kamper

Nettavisen Direktesport sender tusenvis av direktesendte kamper hvert år. Med rettighetene til blant annet Toppserien, PostNord-ligaen, Norsk Tipping-ligaen, samt eliteserien i håndball, basketball og volleyball, er det mildt sagt et bredt utvalg.

For å se kampene trenger du et abonnement på Nettavisen Pluss: Få 1 måned for 1 krone, eller 3 måneder for 399 kroner

Slik ser du sport på AppleTV, Samsung og LG

Med vår smart-tv app kan du se Nettavisen direktesport på AppleTV, Samsung og LG. Du installerer tv-appen der du finner appene på din enhet.

Appene vil bli tilgjengelig utover våren, så det er bare å følge med på din appstore.

Her får du tilgang til sporten på din smart-tv

Klikk på bildet for å forstørre. Direktesport.

Nettavisen direktesport gir deg blant annet kamper fra Toppserien, PostNord-ligaen, Norsk Tipping-ligaen, Rema 1000-ligaen, første divisjon ishockey, eliteserien i basket og volleyball, og trav hver onsdag og lørdag.

For å se direktesport på din smart-tv trenger du et abonnement på Nettavisen pluss. Det får du her.

Du kan også se Nettavisen direktesport med chromecast.

Se mer informasjon om smart-tv her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag