Nettavisen med nytt superobjekt

Foto: hesteguiden.com

Mandag lanserte vi Snonsøy Elda som en herlig delikatesse på Leangen. I kveld har vi et nytt deilig objekt på Forus.

Etter en herlig mandag på Leangen, der Leirvågs kanonobjekt 13 Snonsøy Elda regelrett banket storfavoritten Husankongen i V65-6, er det bare å ta ny sats mot kveldens V65-omgang på Forus. Mine tips til favorittbanen Leangen satt veldig bra og der ble det klaff i både DD, V5 og V65. Størst avkastning fikk de som fulge mitt største DD-forslag som gikk inn til en utbetaling på rundt 3 300 kroner, og på Eksperten gikk 35 andelslag inn med seks rette. Et av systemspillene som kostet 4 000 kroner hadde for sikkerhets skyld banker på det som tilslutt ble andrevalget Snonsøy Elda, men vi fikk dessverre for lite hjelp underveis.

Tirsdag kveld retter vi blikket mot Forus og all den tid også våre samlebongtips til Sørlandet søndag også ga flott avkastning, er det bare å håpe at tipsformen sitter i også i kveld. Som vanlig er det flere store favoritter på farten på Forus i kveld, men jeg har et kanoninteressant bankerdrag på gang allerede i V65-1.

Innleveringsfrister Forus
V65 kl. 18.30
V5 kl 19.41

DD kl. 20.03

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Kl 11.00 tirsdag er utrolig nok kapasitetshesten 5 Fakir Va Bene nede som et tredjevalg i V65-spillet (blir muligens favoritt når det nærmer seg innlevering, men det får gå). At talentfulle 7 Catwalk Pride blir endel betrodd er greit å forstå, men at enkle 8 Petite Oiseau er klar favoritt, er vanskeligere å forstå. Vi er hundre prosent sikre på at en feilfri Fakir Va Bene slår den. Catwalk Pride har imponert i to strake seiersløp og vi vet vel ikke enda hvor bra denne er, men på gamle meritter skal Faki Va Bene være overlegen.

Verdispill
Og travspill handler ofte om verdi og i kveld er det definitivt verdi i Fakir Va Bene. Tredje sist på Jarlsberg midtsommers galopperte hesten fra start, kom forholdsvis fort nedpå igjen og var slått med en drøy lengde av Sir Benjamin og en knapp lengde av Hidden Secret og en smygkjørt Super Photo. Hadde man plassert en av disse hestene inn i dette løpet, så hadde det vært klar favoritt.

Knutsen er optimist
Fakir Va Bene ble flyttet fra Rune Wiigs stall til meget dyktige Kari Anne Knutsen i slutten av august. Nettavisen gjør som alltid sine forberedelser og slo på tråden til alltid like blide Kari Anne Knutsen tirsdag morgen. Hun kunne fortelle at hun har hatt hesten i trening i en og en halv måned og at hesten trener strålende. Kari var litt skeptisk til voltestart, men er ellers optimist. Vi tror volten går fint, Rune Wiig kjenner hesten fra før og vi drar til med et frekt bankerspill på den kapasitetsmessig klart beste hesten i V65-1.

PS. På noen av andelslagene på Eksperten vil vi gardere i V65-1.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

En vinnerhest tilbake?
Pål Buer har hatt en strålende sesong som både trener og kusk og før tirsdagens løp på Forus har Buer allerede vunnet 38 løp her i Norge. I kveld skal Buer blant debutere med folkehesten Forus i V65-1, men 2 Viking Hill blir nok litt for enkel i det løpet. 4 Odysseus i V65-4 er derimot speennende. Odysseus vant blant annet Forusbanens stayerløp med 300 000 kroner i førstepremie 3. juli 2011, og hadde en strålende sesong i 2011. Fikk store deler av fjorårssesongen ødelagt av skader, men gjorde et fint løp sist på Forus. Det var kun årets andre start for hesten. 7 Seaman og 8 Taran blir favoritter i V65-4, men ingen av disse er blant de tøffeste på full vei og dersom de blir brukt underveis. Unngår Buer dødens med Odysseus i kveld, er hesten klart seiersaktuell.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Kafka duger
7 Kafka D. gjorde en flott norgesdebut på Forus for nøyaktig en måned siden og den store favoritten i V65-5 har naturligvis en topp vinnersjanse påny. Vi velger dog å ta med et par hester til, all den tid Kafka D. har trukket et vrient startspor og blir i overkant stor favoritt. På noen av andelslagene på Eksperten vil vi uansett bankerspille Kafka D.

Alle i monteløpet
I monteløpet som utgjør V65-2 ber vi til de høyere makter og spiller alle hestene på samtlige forslag. Det gjør vi av to grunner. Storfavoritten 2 Grandslam Volo burde holdt unna fra tet sist på Sørlandet slik det løpet ble underveis og hesten har vært behandlet siden det løpet. Og dersom Grandslam Volo ikke vinner V65-2, ja da kan trolig alle de andre i dette feltet gjøre det og det er enorme oppganger med en annen vinner. Vi spekulerer og satser på at vi gjør rett.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag