*Nettavisen* Sport.

Nettavisen med storsatsing: Viser norske aldersbestemte landskamper i fotball

 

VISES DIREKTE: Elias Hagen er blant spillerne du kan se i aksjon i Nettavisen Direktesport. Her i en kamp mot Frankrike. Foto: UEFA

Nå kan du se noen av Norges største fotballtalenter i aksjon hos Nettavisen Direktesport.

11.10.19 11:18

Nettavisen og Amedia har inngått en avtale med Norges Fotballforbund som sikrer eksklusive rettigheter til å vise alle norske aldersbestemte landslagskamper opp til og med U20-nivå for både gutter og jenter.

Avtalen strekker seg ut 2022-sesongen, noe som betyr at du gjennom Nettavisen Direktesport vil ha tilgang på store mengder landslagsmoro fremover.

Hvert år er det lagt opp til å sende rundt 35 aldersbestemte landskamper i Direktesport, så langt det er praktisk mulig å få til.

Kampene ser du i Nettavisen Direktesport. For å få tilgang til sendingene trenger du Nettavisen Pluss.

Nettavisen Pluss: Få 1 måned for 1 krone, eller 3 måneder for 399 kroner

EM-kvalifisering for G18, G16 og J16

Blant kampene som Nettavisen kan vise med det første, er EM-kvalifiseringskamper for G18, G16 og J16.

I tillegg skal G18-landslaget spille prøve-EM i Nord-Irland i november.

Full oversikt: Her ser du Norges aldersbestemte landskamper

- Fotball er Norges desidert største idrett med fotballklubber i lokalsamfunn over hele landet. Mange av spillerne på våre aldersbestemte landslag har som oftest startet sin karriere i nettopp en breddeklubb, og vi merker at det er stor interesse rundt aldersbestemte landslag både på gutte- og jentesiden. Gjennom avtalen med Amedia får fotballinteresserte fra nord til sør mulighet til å følge morgendagens helter tett, sier generalsekretær Pål Bjerketvedt i NFF.

- Direktesport er landets største og bredeste tjeneste på direktesendt sport. Nå ser vi fram til å tilby aldersbestemte landskamper til våre abonnenter. Det er kun et par år siden Erling Braut Haaland og Martin Ødegaard spilte på dette nivået, sier Amedias konserndirektør Anders Opdahl.

Nettavisen Pluss: Få 1 måned for 1 krone, eller 3 måneder for 399 kroner

Tusenvis av direktesendinger

Landslagsrettighetene føyer seg inn i rekken av et bredt utvalg av direktesendinger hos Nettavisen Direktesport.

Med eliteserien i håndball og volleyball, Toppserien, BLNO, PostNord-ligaen, og Norsk Tipping-ligaen blant rettighetene, er det et bredt utvalg av direktesendt sport.

I tillegg gjør spesialsatsinger som Norway Cup, MMA og en rekke friidrettsarrangementer at det hvert år er tusenvis av direktesendinger på Nettavisen Direktesport.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag