Nettavisen og Amedia har inngått en avtale med Norges Fotballforbund som sikrer eksklusive rettigheter til å vise alle norske aldersbestemte landslagskamper opp til og med U20-nivå for både gutter og jenter.

Avtalen strekker seg ut 2022-sesongen, noe som betyr at du gjennom Nettavisen Direktesport vil ha tilgang på store mengder landslagsmoro fremover.

Hvert år er det lagt opp til å sende rundt 35 aldersbestemte landskamper i Direktesport, så langt det er praktisk mulig å få til.

Kampene ser du i Nettavisen Direktesport. For å få tilgang til sendingene trenger du Nettavisen Pluss.

Nettavisen Pluss: Få 1 måned for 1 krone, eller 3 måneder for 399 kroner

EM-kvalifisering for G18, G16 og J16

Blant kampene som Nettavisen kan vise med det første, er EM-kvalifiseringskamper for G18, G16 og J16.

I tillegg skal G18-landslaget spille prøve-EM i Nord-Irland i november.

Full oversikt: Her ser du Norges aldersbestemte landskamper

- Fotball er Norges desidert største idrett med fotballklubber i lokalsamfunn over hele landet. Mange av spillerne på våre aldersbestemte landslag har som oftest startet sin karriere i nettopp en breddeklubb, og vi merker at det er stor interesse rundt aldersbestemte landslag både på gutte- og jentesiden. Gjennom avtalen med Amedia får fotballinteresserte fra nord til sør mulighet til å følge morgendagens helter tett, sier generalsekretær Pål Bjerketvedt i NFF.

- Direktesport er landets største og bredeste tjeneste på direktesendt sport. Nå ser vi fram til å tilby aldersbestemte landskamper til våre abonnenter. Det er kun et par år siden Erling Braut Haaland og Martin Ødegaard spilte på dette nivået, sier Amedias konserndirektør Anders Opdahl.

Nettavisen Pluss: Få 1 måned for 1 krone, eller 3 måneder for 399 kroner

Tusenvis av direktesendinger

Landslagsrettighetene føyer seg inn i rekken av et bredt utvalg av direktesendinger hos Nettavisen Direktesport.

Med eliteserien i håndball og volleyball, Toppserien, BLNO, PostNord-ligaen, og Norsk Tipping-ligaen blant rettighetene, er det et bredt utvalg av direktesendt sport.

I tillegg gjør spesialsatsinger som Norway Cup, MMA og en rekke friidrettsarrangementer at det hvert år er tusenvis av direktesendinger på Nettavisen Direktesport.