Det betyr at Nettavisen får gleden av å vise det beste av kvinnefotball i Norge i årene som kommer via direktesport.no.

Kampene vil være tilgjengelig for de som abonnerer på Nettavisen Pluss.

- Utrolig godt fornøyd

Nettavisen-redaktør Gunnar Stavrum gleder seg over at Amedia har sikret seg rettighetene.

- Vi er utrolig godt fornøyd med dette. Norsk klubbfotball har virkelig hevet seg på kvinnesiden og vi har lag som hevder seg i Europa. I Norge har vi også fått et nytt lokalderby med kvinnelagene til Vålerenga og Lillestrøm. Nylig så vi også en norsk kvinne heve Champions League-trofeet. Vi gleder oss virkelig til å satse på kvinnefotball fremover, sier Stavrum.

Nettavisen Direktesport: Her ser du alle kampene fra Toppserien LIVE

Nettavisen Direktesport: Her ser du alle kampene fra 1. divisjon kvinner LIVE

- Enormt løft for ligaen

Hege Jørgensen, daglig leder i Toppfotball Kvinner, ser også frem til å se kampene fremover på Amedias plattformer og er svært positiv til at også 1. divisjon nå blir en del av pakken.

- Vi er utrolig glade for å endelig kunne offentliggjøre at vi gjennom denne avtalen nå kan glede oss til å se samtlige kamper i 1. divisjon på Direktesport. Amedia har i samarbeid med fotballen bygget opp en solid visningsplattform for Toppserien, noe som har betydd svært mye for produktet. At vi nå også får dette på plass for 1. divisjon vil føre til et enormt løft for ligaen. Samspillet mellom lokalavisene og klubbene er allerede godt, men vil styrkes ytterligere gjennom engasjementet som visningsretten gir. Det tror vi vil gi ligaen en ekstra dimensjon, sier Jørgensen.

Både Toppserien og 1. divisjon sparkes i gang allerede førstkommende lørdag.

I Toppserien skal Vålerenga forsøke å forsvare seriegullet fra forrige sesong. Oslo-klubben serieåpner hjemme mot Avaldsnes.

Nettavisen Direktesport: Her ser du alle kampene fra Toppserien LIVE

Nettavisen Direktesport: Her ser du alle kampene fra 1. divisjon kvinner LIVE