Nettavisen viser Birkebeinerrittet

BIRKEBEINERRITTET: Nettavisen viser sykkelfesten Birkebeinerrittet 31. august.

BIRKEBEINERRITTET: Nettavisen viser sykkelfesten Birkebeinerrittet 31. august. Foto: Berit Roald (NTB scanpix)

Birkebeinerrittet er landets største sykkelritt. Nå kan du se folkefesten direkte hos Nettavisen.

Nettavisen og Amedia har sikret seg rettighetene til å vise Birkebeinerrittet 31. august.

Det betyr at du 31. august kan se folkefesten fra Rena til Lillehammer direkte hos Nettavisen, samt 72 Amedia-lokalaviser rundt om i det norske land.

Sendingene vil gå gjennom sportsportalen Direktesport. For å få tilgang til sendingen trenger du Nettavisen Pluss-abonnement.

Nettavisen Pluss: Få 1 måned for 1 krone

10.000 deltakere

- Birkebeinerrittet er et av de mest prestisjefylte sykkelarrangementene i Norge, og vi er både stolte og glade når vi får muligheten til å vise det i våre abonnenter. Rittet har bred deltakelse fra hele landet. Erfaringsmessig er det stor interesse for slikt innhold i våre aviser. Dét er den viktigste grunnen til at vi inngikk avtalen om å sende rittet, sier Helge Birkelund, direktør for sportsutvikling i Amedia.

I fjor syklet i alt 10.000 mennesker de 86 kilometerne over fjellet.

Birken-arrangørene er godt fornøyd med å ha landet avtalen med Amedia, som er landets største formidler av direktesendt sport.

- Vi legger i år mer ressurser, både teknisk og redaksjonelt, i produksjonen av Birken TV, og er veldig fornøyd med at Amedia ønsker å være distributør. Under sendingen vil seerne via en egen live-tracker også kunne følge de deltakerne de ønsker når Norges største terrengritt går av stabelen, sier daglig leder Eirik Torbjørnsen.

Nettavisen Pluss: Få 1 måned for 1 krone

Sportsfest

Birkebeinerrittet føyer seg inn i rekken av direktesendt sport hos Nettavisen.

Med hundrevis av fotballkamper fra Toppserien, PostNord-ligaen og Norsk Tipping-ligaen, samt eliteserien i håndball, basketball og volleyball, finnes det noe for enhver smak.

Dessuten satser Direktesport på friidrett, og har allerede vist flere mosjonsløp og friidrettsarrangementer som Sentrumsløpet, Holmenkollstafetten og Trond Mohn Games.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.