Nettavisen kommer gjennom fotballsesongen til å vise mer enn 1200 direktesendte fotballkamper på sportsportalen Direktesport.no.

Med rettighetene til Toppserien, PostNord-ligaen og Norsk Tipping-ligaen ligger alt rette for en real fotballfest gjennom sesongen. Gjennom vinteren sendes det også en lang rekke treningskamper med norske topplag. I tillegg har det blitt vist flere kamper fra norske U-landslag. Med et NA+-abonnement får du tilgang til kampene.

Sjefredaktør i Nettavisen, Gunnar Stavrum, er godt fornøyd med å være en del av den omfattende kampproduksjonen.

- I Nettavisen er vi stolt over å være med på en dugnad hvor fotballinteresserte over hele landet kan følge laget sitt i tykt og tynt, sier Stavrum.

Full oversikt: Direktesendt fotball

En rekke av Norges største fotballprofiler startet sine karrierer i norsk 2.- og 3.-divisjon. Derfor er det grunn til å tro at også spillerne i årets sesong vil kunne være med på å prege norsk fotball i årene fremover.

- God fotball bygges nedenfra. Ut fra lokale talenter og gode trenere kommer spiller som kommer til å prege landslaget etterhvert. Også derfor er det flott at vi kan tilby et så gedigent tilbud, sier Stavrum.

NA+: Få 1 måned med NA+ for 1 krone, eller 3 måneder for 399 kroner.

120 kamper fra Toppserien

Nettavisen og Amedia viser 120 kamper fra Toppserien. Det betyr at du får tilgang til det ypperste av norsk kvinnefotball.

Enten du vil se superfavorittene LSK Kvinner, outsiderne fra Klepp, eller den historiske toppklubben Trondheims-Ørn, vil det være nok å ta av med direktesendte kamper.

Full oversikt: Direktesendte kamper fra Toppserien

PostNord og Norsk Tipping-ligaen

Dessuten sørger mangfoldet av lokalaviser i Amedia for at det blir streamet et enormt antall kamper fra PostNord-ligaen (2.-divisjon) og Norsk Tipping-ligaen (3.-divisjon).

Søk opp ditt favorittlag hos Direktesport.no og sjekk hvilke kamper som blir vist.

Også en lang rekke kamper fra Norway Cup vil bli vist direkte og i opptak. Mer informasjon om kampene vil komme når turneringen nærmer seg.

I tillegg til fotballen, kryr det også av andre idretter på sportsportalen Direktesport.no.

Nettavisen har rettighetene til å vise eliteserien i håndball for både kvinner og menn, samt volleyball og basketball. I tillegg vises det både norsk 1.divisjonshockey og utvalgte kamper fra den svenske hockeyligaen SHL, en rekke kampsportstevner, friidrett, langrenn, motorsport og mye mer. Se dagens sendeplan på Direktesport.no her.

NA+: Få 1 måned med NA+ for 1 krone, eller 3 måneder for 399 kroner.