Nettavisen viser treningskampen mellom Brann og Rosenborg søndag 10. mars klokka 18.00. Kampen er én av en lang rekke treningskamper som vises på Nettavisens plattform direktesport.

For å se kampen må du et NA+-abonnement.

SE LIVE SØNDAG 18.00: Brann - Rosenborg

Rivaloppgjøret spilles på Marbella Football Center, og er en godbit blant oppkjøringskampene til den kommende sesongen av Eliteserien.

Rosenborg går inn i sesongen med en ny trener bak spakene. Forrige sesong var Eirik Horneland hovedtrener for Haugesund, og nå skal han altså styre Trondheims stolthet. Forrige sesong endte med «The Double», til tross for et trenerbytte midtveis i sesongen.

NA+: Få 1 måned med NA+ for 1 krone, eller 3 måneder for 399 kroner

Nye spillere på Rosenborg og Brann

På Branns side har det ikke vært noen utskiftninger på trenersiden. Bergenserne, som ble nummer tre forrige sesong, har derimot hentet inn en rekke nye spillere.

Full oversikt: Direktesendte treningskamper på NA+

Håkon Opdal, Jesper Löfgren, Kristoffer Løkberg, Marcus Mehnert, Eirik Holmen Johansen og Petter Strand er ferske fjes i Brann-troppen denne sesongen. Mehnert er for øvrig sammen med Markus Olsen Pettersen sendt på lån til Nest-Sotra ut sesongen.

Men det har også forsvunnet spillere fra bergensklubben.

Keeper Samuel Sahin-Radlinger forsvant tilbake til Hannover 96 etter at låneavtalen var ferdig. Samtidig forsvant Halldor Stenevik (Strømsgodset), Peter Orry Larsen (Aalesund), Daniel Braaten (Stabæk), Deyver Vega (Vålerenga) og Steffen Lie Skålevik (Sarpsborg 08) ut dørene.

Full oversikt: Direktesendte treningskamper på NA+

Rosenborg har på sin side hentet Gjermund Åsen fra Tromsø og David Akintola fra Midtjylland. Sistnevnte var en suksess i Haugesund forrige sesong, og Horneland og kompani har derfor hentet Akintola til Trondheim på lån ut sesongen.

NA+: Få 1 måned med NA+ for 1 krone, eller 3 måneder for 399 kroner

Rosenborg har lånt ut en rekke unggutter, men det har også forsvunnet noen spillere på permanente avtaler.

Matthias Vilhjalmsson valgte Vålerenga som sin nye klubb, mens Alex Gersbach og Issam Jebali forsvant til henholdsvis NAC Breda og Al Wehda. I tillegg er Jonathan Levi lånt ut til Elfsborg.

Trøblete oppkjøring for Rosenborg

Rosenborg går inn i møtet med Brann med en rekke varierende resultater i sekken i oppkjøringen.

Full oversikt: Direktesendte treningskamper på NA+

Senest ble det et 0-1-tap mot Ranheim. I tillegg har trønderne tapt mot både Slavia Praha (0-2) og danske AGF (2-3). Mot GIF Sundsvall ble det derimot en storseier (5-1).

For Lars Arne Nilsen og hans Brann har det endt seier i kampene mot Nest-Sotra (2-1), Kristiansund (3-1) og Haugesund (3-0). Mot Start ble det 1-1.