Også denne vinteren blir det norsk fotballfest på Direktesport.no, som er tilgjengelig for alle Nettavisen Pluss-abonnenter.

Amedia og Nettavisen har, sammen med Polaris og Schibsted, inngått en avtale om å vise treningskampene fra det spanske fotballparadiset.

Alle de norske treningskampene fra Marbella vil bli vist på Direktesport, og vil være tilgjengelig for deg med et abonnement med Nettavisen Pluss eller en annen Amedia-avis.

Se også: I hele januar får du gratis tilgang til Nettavisen Pluss. Få tilgang her

Endelig sendeplan og oversikt over lagenes kamper er ikke spikret ennå, men det er uansett sikkert at kampene blir vist på Direktesport.

Stor spenning

Det er knyttet mye spenning til tilstanden hos de norske lagene inn mot den kommende sesongen. Med Kjetil Rekdal inn som Rosenborg-sjef, Kjetil Knutsen som har forlenget sin avtale i Bodø, og et revansjelystent Molde-lag, vil det være nok av spenning i vente.

I tillegg vil eliteserie-nykommerne HamKam, Aalesund og Jerv få et bilde på hvordan de ligger an sammenlignet med sine nye rivaler.

Og hva med lagene på nivået under? Brann røk på et bittert straffe-tap mot Jerv, og skal denne sesongen ta fatt på Obosligaen. Vil de være i rute i Marbella, eller fortsetter varsellampene å blinke?

Få tilgang til Direktesport med Nettavisen Pluss

Messi og Ligue 1

De norske treningskampene fra Marbella føyer seg inn i rekken av fotballmoro du får tilgang til på Direktesport.

I Frankrike er serien halvspilt, og Lionel Messi og hans PSG ligger på toppen av tabellen. Alle kampene fra Ligue 1 finner du på Direktesport.no.