*Nettavisen* Sport.

Nettavisens lesere vant 500.000 kroner

Det ble fullklaff for Nettavisens V75-tips lørdag. I dag er det nye vinnersjanser.

13.01.13 11:12

Sportspills meny søndag:
Dobbel V5 Sørlandet: Hamre sikrer nye gevinster
Oddstips 1: Arsenal søndagens beste spill
Oddstips 2: En fransk godbit

Tippetips: Ingen grunn til å tro på Liverpool

Det har rullet fantastisk bra på for Sportspill de siste dagene. Under lørdagens V75-løp på Leangen ble det nytt treff på det mellomste forslaget (inn.pris kr 375) og fine 3 718 kroner tilbake. Det var mange av våre lesere som fulgte de tipsene og hele 225 V75-kuponger som ble levert via Nettavisen fredag og lørdag gikk inn med gevinst og samlet hentet altså våre lesere nesten en halv million kroner i gevinster lørdag.

Torsdag ble det som kjent flott treff under V65-løpene på Ørebro og vårt mellomste spilleforslag (innl.pris kr 450) betalte tilbake pene 6018 kroner. Den dagen hentet våre lesere litt over 170 000 kroner tilbake i gevinster og våre lesere har dermed fått utbetalt ca 670 000 kroner i gevinster de siste dagene.

Søndag byr vi på tips til en strålende V64-omgang fra Sveriges nasjonalarena Solvalla, mens Frode Hamre jager nye seire under Sørlandets doble V5-omgang og vi jobber naturligvis knallhardt for å guide dere lesere på nye turer til utbetalingslukene.

Innleveringsfrister Solvalla
V64 kl. 15.20
DD kl. 16.40

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

Etter en helt makeløs sesong ble Stefan Melander kåret til årets svenske trener i 2012. Stallhestene til Tarzan og Cattis gikk som toget gjennom 2012 og passerte smått fenomenale 27 millioner SEK innkjørt. Søndag er naturligvis Melander på farten på sin hjemmebane og kjører blant annet vår hovedbanker.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Dønn overlegen
Det handler om klasseklatreren 2 Saston som vant 10 løp på 16 starter i 2011 og løftet seg enda et hakk i fjor. Da ble det sju seire på 14 starter og nesten 1,4 mill SEK innkjørt. Saston ble som ventet overflydd fra start i gulldivisjonsfinalen sist på Solvalla og rutinerte Erik Adielsson (bak tethesten og vinneren Spring Erom) sørget for at Saston ble sittende fast over mål med alt spart. Saston vant seks av de sju foregående løpene og hele fem av dem var faktisk V75-løp. Søndag har Saston trukket et perfekt andrespor bak startbilen og med kun syv hester igjen i feltet, så sender nok Stefan Melander frem det franske styrkefenomenet direkte. Ingen av disse konkurrentene ønsker å svare opp Kesaco Phedo– sønnen som er overlegne disse. Det er slik vi leser nesten bare galopp i mot i dag. En feilfri Saston taper ikke V64-1 og hesten blir vår hovedbanker søndag.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Lykken snur?
Vi har ved flere anledninger de siste månedene jaktet på 13 Satchmo S.R.P, dog uten suksess. Vi klarer ikke legge denne Gentle Star–sønnen i glemmeboken, for vi har sett hvilken kapasitet han har for grunnlaget sitt. Sist så ble det galopp 200 meter etter at Ralf Karlstedt fikk en kanonstart fra 20 meter tillegg. Satchmo S.R.P tapte nok en 70-80m på galoppen så Karlstedt kjørte et fint løp etter galoppen, men han avsluttet greit til premie. Perfekt spor i dag og på en normal dag så løser han bra fra start hvis kusken treffer.

Vi har jo jaktet denne 5-åringen i lengre tid for han har møtt hester som Panne De Moteur, Prawns og Mr Vida og gjort bra fra seg mot disse. Nest sist på Halmstad ble 13 Satchmo S.R.P sjenert, og da gikk han en enorm opphenting og var tredje i mål, men ble disket grunnet for lang galopp. Motstanden i dag er mye enklere enn han har møtt i sine siste løp. Man skal selvsagt være forsiktig med å jage hester som har utur og kusker som ikke er blant de beste. Men 13 Satchmo S.R.P er overlegen på kapasite og klarer kusk Ralf Karlstedt å kjøre feilfritt samt holde hodet kaldt, er vi ikke i tvil om at han sitter bak den beste hesten. Vi bankerspiller i V64-4.

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED

Norsk vinner?
1 Victory On Line er en norgeskjenning som tidligere ble trent av samboerparet Espen Gundersen og Jane Helen Stareng fra Skien/Porsgrunn. Etterhvert stagnerte utviklingen på den grunnkapable Rite On Line–sønnen og derfor valgte Espen og Jane Helen og prøve hesten i Sverige. Den ble satt i trening Catarina Lundstrøm (samboeren til Stefan Melander) for noen måneder siden. Der har den startraske krabaten utviklet seg meget fint den siste tiden. Perfekt spor til denne starten søndag og her har Torbjørn Jansson en oppgave på startsiden og det er å holde ute Pine Rolls. Klarer de den oppgaven, er det slett ikke usannsynlig at Victory On Line kan lede hele veien. 2 Pine Rolls blir storfavoritt i V64-6, men denne er sårbar hvis han ikke får tet. Det vet Torbjørn Jansson bak Victory On Line og femtevalget i spillet er kanoninteressant både i V64 og DD i ettermiddag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.