RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Neuer endelig klar for Bayern

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Bayern Munchen sikrer seg dermed en av verdens mest spennende keepere.

Det har vært skrevet om i lang tid, men nå er det endelig avgjort:

Schalke-spiller Manuel Neuer spiller for Bayern Munchen neste sesong.

Det melder klubbene på sine hjemmesider.

25-åringen har skrevet under på en femårskontrakt med den tyske gigantklubben, med en overgangssum på mellom 140 - 200 millioner kroner, ifølge infostrada.

Det gjør Neuer til den nest dyreste tyske spilleren gjennom tidene, bare slått av Mario Gomez. Også han ble kjøpt av Bayern Munchen, for rundt 230 millioner kroner.

- Jeg ser virkelig frem til denne spennende utfordringen i Bayern Munchen. Jeg kjenner mange av spillerne der fra landslaget, noe som vil hjelpe meg til å finne fort til rette, sier Neuer, som dermed skal spille for den tyske bronsevinneren neste sesong.

Bayern Munchen er selvsagt også svært fornøyde med å ha sikret seg det som blir sett på som en av verdens beste, unge keepere.

- Bayern er veldig glade for å ha sikret oss en langvarig avtale med Manuel Neuer. Han er ikke bare nummer én for Tyskland, han er også en av verdens beste keepere, sier Bayern Munchens administrerende direktør Karl-Heinz Rummenigge ifølge bild.de.

Schalke-manager Horst Heldt sier på Schalkes hjemmesider at dette er en trist dag for klubben, men at klubben var nødt til å akseptere budet fra Bayern Munchen.

- Vi har nå tatt avgjørelsen om å akseptere budet fra Bayern, fordi det er den beste løsningen for for Schalke 04. Manuel hadde et ønske om å flytte på seg så fort som mulig, sier Heldt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere